Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Τωρα: Η ανακοίνωση της eurovision για το τεστ ναρκωτικών στον Ιταλό τραγουδιστή David Damiano

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος είχε προκληθεί το βράδυ της eurovision με πλάνο που έδειχνε τον Ιταλό τραγουδιστή David Damiano να σκύβει πάνω στο τραπέζι σαν να έκανε χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τα πάντα και ζήτησε να κάνει τεστ για ναρκωτικά ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια.

https://youtu.be/wRLN34s2l7Y

Η EBU πραγματοποίησε το τεστ που ζήτησε η ιταλική αντιπροσωπεία και πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα, δικαιώνοντας τον 22χρονο τραγουδιστή του συγκροτήματος.

«Μετά τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών στο green room του Μεγάλου Τελικού της Eurovision, το Σάββατο 22 Μαΐου, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων (EBU), όπως ζήτησε η ιταλική αντιπροσωπεία, διενήργησε διεξοδική έρευνα, συμπεριλαμβανομένου και του εθελοντικού ελέγχου για ιατρικό τεστ ναρκωτικών. Το τεστ πραγματοποιήθηκε, νωρίτερα σήμερα, στον frontman του συγκροτήματος Måneskin, το οποίο είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

Δεν έγινε χρήση ναρκωτικών στο Green Room και θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε. Θέλουμε να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τους Måneskin και να τους ευχηθούμε τεράστια επιτυχία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Rai για την παραγωγή ενός θεαματικού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στην Ιταλία το επόμενο έτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ