Παιχνίδια παρακράτους: Ανύπαρκτη οργάνωση στοχοποιεί τον Βαξεβάνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που οι διωκτικές αρχές διερευνούν τους εμπλεκόμενους στο συμβόλαιο θανάτου κατά του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, μία πολύ σκοτεινή ιστορία εξελίσσεται σε βάρος του, η οποία παραπέμπει στις πιο μαύρες εποχές που έχει ζήσει η Ελλάδα.

Θα περίμενε κανείς ότι κάποιοι τουλάχιστον θα τηρούσαν τα προσχήματα, μετά την επιβεβαίωση των καταγγελιών του Κώστα Βαξεβάνη αναφορικά με πληρωμένα συμβόλαια, καλάσνικοφ, κουμπουροφόρους και βομβιστές. Ειδικά μετά και την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και την προγενέστερη δολοφονική απόπειρα κατά του Στέφανου Χίου, Σκοτεινοί εγκέφαλοι παρακρατικών μεθοδεύσεων θα σιγούσαν, Τουλάχιστον μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση, όπως γίνεται συνήθως στην Ελλάδα. Ποιος θυμάται άραγε τον Σωκράτη Γκιόλια;

Το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν, ένας λογαριασμός στο τουίτερ, με την επωνυμία «katalipsiesiea», ανάρτησε μια αφίσα, η οποία εμφανίζει τον Κώστα Βαξεβάνη ως «κακό εργοδότη» που ασκεί τρομοκρατία στους εργαζόμενους στον Όμιλό του (ο όρος Όμιλος προφανώς χρησιμοποιείται για να στηρίξει την εικόνα του «αφεντικού» ή μάλλον του «μεγάλου αφεντικού»). Την ανάρτηση δεν υπογράφει κανένας. Δηλαδή πρόκειται για «αγανακτισμένους πολίτες».

Ο λογαριασμός των «αγανακτισμένων ανώνυμων», έχει να κάνει ανάρτηση στο τουίτερ από το 2020, ενώ παραπέμπει στο blog katalipsiesiea.blogspot.com το οποίο δεν υπάρχει καν (το ιστολόγιο έχει καταργηθεί βγάζει σε όποιον επιχειρήσει να επισκεφθεί τον συγκεκριμένο ιστότοπο). Η συνέχεια εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ