Ξεπέρασε και το Μπλούμπεργκ ο Ευαγγελάτος – Στοχοποίησε αδίκως Έλληνα επιστήμονα της πτήσης στην Λευκορωσία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο απόλυτος διασυρμός της ελληνικής δημοσιογραφίας με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ευαγγελάτο που στοχοποίησε με απαράδεκτο τρόπο αλλά και χρησιμοποιώντας μία απίστευτη ανακρίβεια, τον Έλληνα επιστήμονα Ιάσωνα Ζήση ο οποίος επέβαινε στην επίμαχη πτήση που προσγειώθηκε στην Λευκορωσία προκειμένου να συλληφθεί ο Λευκορώσος δημοσιογράφος.

B8BECFEF 0F41 4E32 9383 A4AB4883E031

Ο Έλληνας ο οποίος είχε κλείσει εισιτήρια για να πάει από την Αθήνα στο Μινσκ μέσω Λιθουανίας με την πτήση της Ryanair, μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Μινσκ, που ήταν ο τελικός του προορισμός διότι εκεί ζει η σύζυγός του, ζήτησε άδεια από τον αερολιμενάρχη να παραμείνει εκεί, αφού θα ταλαιπωρεί το δίπλα εάν συνέχιζε την προγραμματισμένη πτήση του. Γεγονός που έγινε αποδεκτό.

Μάλιστα, η τηλεόραση της Λευκορωσίας παρουσίασε συνεντεύξεις και με τα τρία πρόσωπα τα οποία αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος, διότι ο Έλληνας Ιάσωνος Ζήσης δεν ήταν ο μόνος ο οποίος είχε επιλέξει αυτή τη διαδρομή για να πάει στο Μινσκ και να συναντήσει τη σύζυγό του. Υπήρχαν άλλα δύο άτομα.

Το ρεπορτάζ του Belarus 1 με τα τρία άτομα να δίνουν συνέντευξη (ο τελευταίος είναι ο Έλληνας με τη σύζυγό του που έκανε και τη μετάφραση)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος όμως στην εκπομπή του ισχυρίστηκε ότι η Λευκορώσοι έδωσαν στην δημοσιότητα μόνο δύο βίντεο. Το ένα απεικόνιζε τον συλληφθέντα δημοσιογράφο να «ομολογεί» και το δεύτερο τον Έλληνα πολίτη! Πράγμα φυσικά που δεν ισχύει.

Η αναφορά δυστυχώς του Νίκου Ευαγγελάτου είναι απολύτως εσφαλμένη και στοχοποιεί έναν άνθρωπο ως «Συγκεκριμένη επιλογή του καθεστώτος της Λευκορωσίας». Γεγονός που όπως αποκαλύψαμε, δεν ισχύει.

Φτάσαμε στο σημείο ο Έλληνας επιστήμονας, να στείλει στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ανακοίνωση με την οποία εξηγούσε ξανά την όλη κατάσταση… και μάλιστα συνόδευσε και την ανακοίνωσή του μαζί με μια φωτογραφία. Στη φωτογραφία απεικονιζόταν ο ίδιος με τη σύζυγό του και τον Έλληνα πρόξενο… και τελικά ο κ. Ευαγγελάτος… έδειξε πως πείθεται (όχι απόλυτα όμως).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ