Μετά τον εξευτελισμό των 200 ετών από την εθνεγερσία κακοποιούν και την επέτειο των 40 ετών από την είσοδο μας στην ΕΟΚ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν να έχει στηθεί μια φάμπρικα κακοποίησης ιστορικών επετείων από την θλιβερη αυτή κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη. Έτσι μετά τις θλιβερές εικόνες του εορτασμού των 200 ετών από την εθνεγερσία, όπου το στράτευμα υποχρεώθηκε να παρουσίασει όπλα σε κάτι απίστευτους τύπους, χωρίς καμία θεσμική ιδιότητα, εν πλήρη απουσία του κυρίαρχου ελληνικού λαού, άλλη μία ιστορική επέτειος οδεύει προς την βάναυση κακοποίηση.

Τωρα έχουν βάλει το μάτι την επέτειο των 40 ετών από την είσοδο της Ελλάδος στην Ευρωπαΐκή Οικονομική Κοινότητα καθώς θα απουσιάζουν επιδεικτικά όλοι οι αρχιτέκτονες της ιστορικής αυτής στιγμής, αφού την θέση τους θα πάρουν «προσωπικότητες» που εκείνη την περίοδο βροντοφώναζαν «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο».

Εξέχουσα θέση στους εορτασμούς θα έχει ο κύριος Κώστας Σημίτης, ενώ φυσικά θα παραβρίσκεται και η κυρία Κατερίνα Σακελλαρόπουλου ως πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η οποία στα νιάτα της βρισκόταν στον πολιτικό χώρο που ήθελε την Ελλάδα εκτός Ευρώπης, στο πλευρό του Τσαουσέσκου.

Οι νεότερες γενιές δεν θυμούνται ακριβώς την συμβολή του Κώστα Σημίτη στην ευρωπαΐκή πορεία της Ελλάδος. Η οποία επισφραγίστηκε με την είσοδο στην ΟΝΕ που έγινε με καταστροφικούς όρους για την χώρα μας, με απόλυτη ευθύνη του Κώστα Σημίτη. Και είναι λογικό. Με αυτή την κίνηση του, ο Κώστας Σημίτης επιβεβαίωσε τις δικές του προφητείες. Τότε, που ως πρωτοπαλίκαρό του Ανδρέα Παπανδρέου, γύρναγε ολόκληρη την Ελλάδα για να πείσει τους Έλληνες πως η είσοδος στην ΕΟΚ είναι «καταστροφή» και πως ο κόσμος θα έπρεπε να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ «για να βγούμε από την ΕΟΚ»!

Φυσικά, η προπαγάνδα και το άφθονο χρήμα που γιγάντωσε το τέρας της διαπλοκής, έκαναν σήμερα τον Σημίτη να προβάλλεται ως μέγας ευρωπαϊστής! Ποιος; Ο άνθρωπος που διέσυρε την Ελλάδα πανευρωπαϊκά με τα ψευδή στοιχεία που έδινε για να βάλει την χώρα στην νομισματική ένωση. Μετά περιβόητα Swaps της Goldman Sachs, τα οποία με το που έγιναν γνωστά κρίθηκαν αμέσως παράνομα.

Όσα λάθη και αν έχουμε κάνει σαν λαός, δε μας αξίζει αυτή η κατάντια. Να γιορτάζουμε τα 40 χρόνια της εισόδου μας στην Ε.Ο.Κ., όχι με Καραμανλήδες, Παυλόπουλους και Μολυβιάτηδες, αλλά Σημίτης και Σακελλαροπούλου.
Μάλλον στην Ελλάδα «νίκησε ο σοσιαλισμός», για τον οποίον τόσο αγωνίστηκαν ο Σημίτης, η Σακελλαρόπουλου, ο Μαντέλης, ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαντωνίου και τα άλλα παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ