Επιτέθηκαν με υβριστικά συνθήματα τον Σακη Ρουβα σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου στην Κοζάνη – Αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι ο ερμηνευτής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έναν αγώνα ποδοσφαίρου σκέφτηκε να παρακολουθήσει ο Σάκης Ρουβας στην Κοζάνη αλλά του βγήκε ξινο. Οι αποδοκιμασίες που δέχτηκε ήταν πρωτοφανης για έλληνα καλλιτέχνη και μονο σε πολιτικους τις έχουμε δει.

Τι συνέβη; Ο Σάκης Ρουβάς που τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυξει επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Κοζάνη βρέθηκε στην περιοχή τις τελευταίες μέρες και με την ευκαιρία παρακολούθησε τον αγώνα της Κοζάνης με τον Μακεδονικό Φούφα.

Ο τραγουδιστής αποχωρώντας από το γήπεδο, βίωσε μια αμήχανη στιγμή αφού ξαφνικά άκουσε να φωνάζουν το όνομά του μαζί με βρισίδια φιλάθλων (σ.σ. μόνο φίλαθλοι ωστόσο δεν θεωρούνται με τη τέτοια συμπεριφορά) τα οποία παρέπεμπαν σε… αγριεμένους χούλιγκαν.

Σύμφωνα με το kozan.gr που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, ο Σάκης Ρουβάς γύρισε αμήχανος να δει από που προέρχονται τα «καντήλια», ωστόσο εκείνη τη στιγμή οι αγριεμένοι ξαφνικά έπαψαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ