Επίσκεψη σκάνδαλο: Ο Φραγκογιάννης φιλικά και εποικοδομητικά με τον Τούρκο υφυπουργό στην Καβάλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο επίσκεψη σκάνδαλο μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Τούρκου υφυπουργού Εξωτερικών, Σεντάτ Ονάλ, στην Καβάλα. Και ακόμη πιο σκανδαλώδες είναι ότι ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, τον συνόδευε σε αυτή την επίσκεψη. Και ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Τούρκοι επιβουλεύονται το Ιμαρέτ της Καβάλας, που βρίσκεται εντός των τειχών της παλιάς πόλης.

F7DF02D5 4279 425B 9C89 CBC30D0A0039 832F0356 75BD 4A2C A401 95FFCAA5C6EC

Μια μέρα λοιπόν πριν την… ιδιωτική επίσκεψη Τσαβούσογλου στη Θράκη, ο Φραγκογιάννης συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του στην Καβάλα και συζήτησαν προτάσεις για την προώθηση της συνεργασίας των δυο χωρών σε οικονομικούς και εμπορικούς τομείς, σε θέματα… ελληνοτουρκικής φιλίας (θέματα που άπτονται των επαφών των δυο λαών, τη λένε τώρα!), ακόμη και τουρισμού παρότι είμαστε ανταγωνιστές!

Τα συζήτησαν όλα τα παραπάνω και τα είπαν μια χαρά μεταξύ τους σε κλίμα… φιλικό και… εποικοδομητικό, τόσο που οι Τούρκοι βγάζουν νέο ερευνητικό στο Αιγαίο!

Αφού τα κανόνισαν όλα σε… φιλικό κλίμα, πήγαν και για φαί!

Και μετά τις συζητήσεις, είπαν να πάνε και για φαγητό σε φιλικό πάντα κλίμα! Φραγκογιάννης και Σεντάτ Ονάλ, μαζί με τη συνοδεία τους, γευμάτισαν σε εστιατόριο της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έδειχναν ικανοποιημένοι και ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το πέρας της συνάντησης Νίκου Δένδια με τον Τσαβούσογλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ