Μάικ Πομπέο: Ο κορονοϊός αναπτύχθηκε ως στρατιωτικό όπλο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα ξεκάθαρη δήλωση από τον πρώην υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ και επικεφαλής της CIA, Μάικ Πομπέο αναφορικά με την προέλευση του κορονοϊού.

Η συγκυρία μάλιστα στην οποία γίνεται η συγκεκριμένη δήλωση από έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει πολιτικός προϊστάμενος της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έδωσε τελεσίγραφο στην CIA, ώστε μέσα σε τρεις μήνες να έχει συντάξει έκθεση για την προέλευση του κορονοϊού.

Η δήλωση αυτή λοιπόν Πομπέο, βάζει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, διότι κατευθύνει τις έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και απορρίπτει μία αρνητική απάντηση της υπηρεσίας όσον αφορά την πιθανότητα ανθρώπινης προέλευσης του κορονοϊού. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι λειτουργεί ενισχυτικά στην πρωτοβουλία Μπάιντεν που φαίνεται πλέον πεπεισμένος και αυτός για την διαρροή της πανδημίας από το ινστιτούτο Ιολογίας της Γιουχάν, παρά τις οργισμένες διαψεύσεις των Κινέζων.

Ευθεία επίθεση Μάικ Πομπέο κατά του Πεκίνου: «Διέρρευσε από το ινστιτούτο ιολογίας της Ουχάν από έρευνα του στρατού. Μόνο το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα γνωρίζει την απάντηση. Ελπίζω ότι θα υπάρξει διμερής ώθηση να λογοδοτήσει η Κίνα» δήλωσε ο τέως ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

Στo σενάριο ότι ο νέος κορονοϊός ξέφυγε από εργαστήριο της Ουχάν αναφέρθηκε εκ νέου και με σχετική σιγουριά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και διευθυντής της CIA Μάικ Πομπέο. Ο ισχυρός άνδρας της Ουάσινγκτον επί Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στο κανάλι FoxNews το Σάββατο πως το Ινστιτούτο Ιολογίας (WIV) στην Ουχάν διεξήγαγε μυστική στρατιωτική έρευνα και ισχυρίζεται ότι υπάρχουν «σημαντικά στοιχεία» ότι ο ιός που προκαλεί τον Covid-19 διέρρευσε από το συγκεκριμένο εργαστήριο. Προειδοποίησε, δε, ότι τα επικίνδυνα πειράματα δεν έχουν ακόμα σταματήσει. «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι το εξής: Γνωρίζουμε ότι κάποιοι μέσα από το εργαστήριο είχαν εμπλακεί σε προσπάθειες που συνδέονται με τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό» αποκάλυψε ο πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Η συνέχεια εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ