Νικητής του reality survival secret που είχε κάνει ο Μενιος Φουρθιωτης στο παλιό κανάλι Ε, ο δολοφονημένος πυγμάχος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια θλιβερη διαπίστωση για τον άτυχο πυγμάχο που εκτέλεσαν σήμερα το πρωί στη Βάρη. Είναι ο πρώτος νικητης reality παιχνιδιού στην χώρα μας που δολοφονείται.

Μαφιόζικη δολοφονία στη Βάρη: Εκτέλεσαν πασίγνωστο πυγμάχο στη μέση του δρόμου – Τον σημάδεψαν στο κεφάλι

Ο Τάσος Μπερδεσης είχε πάρει μέρος στο survival secret, το reality του παλιού καναλιού Ε στο οποιο κατείχε διευθυντική θέση ο Μενιος Φουρθιωτης. Και όχι μόνο είχε πάρει μέρος αλλά ήταν και ο μεγάλος νικητης του παιχνιδιού.

Η κυβέρνηση ικανοποίησε όλα τα αιτήματα του Μενιου Φουρθιωτη μετά τις δηλώσεις του που εκθείαζε τον Μητσοτακη

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Τάσος Μπερδέσης ξεχώρισε όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για τον δυναμικό του χαρακτήρα. Ωστόσο, στις 14 Δεκεμβρίου του 2017, ο γνωστός πυγμάχος έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και η πορεία του στο reality επιβίωσης έλαβε τέλος.

Τάσος Μπερδέσης: Ποιος ήταν ο πυγμάχος που δολοφονήθηκε στην Βάρη

Παρ’ όλα αυτά, πέντε μέρες αργότερα, η οικειοθελής αποχώρηση του Ντανιέλ Μπατίστα έφερε πίσω στην Κουρούτα τον Τάσο Μπερδέση.

Έτσι, λοιπόν, ο Τάσος Μπερδέσης συμπλήρωσε την εξάδα του ημιτελικού, στην οποία βρίσκονταν οι: Θάνος Πετρέλης, Πηγή Δεβετζή, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Συγγελάκης και Αιμίλιος Σακελλαριάδης. Από τον ημιτελικό, ο πυγμάχος κατάφερε να περάσει στον τελικό του Survival Secret μαζί με τους: Γιώργο Μανίκα, Θάνο Πετρέλη, Τάσο Μπερδέση και Αιμίλιο Σακελλαριάδη.

Στις 21 Δεκεμβερίου του 2017 το reality έριξε αυλαία, μετά από τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Ο Τάσος Μπερδέσης αναδείχθηκε νικητής και κέρδισε το έπαθλο.

Με πληροφορίες από το zappit.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ