Έρχεται νέα σφαγή στην φορολογία ακινήτων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρωθυπουργός μας προετοιμάζει για νέο υπολογισμό των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων. Έτσι λένε σήμερα την επιβολή νέων αυξητικών φόρων, με όχημα την Κομισιόν. Δηλαδή εγώ δεν θέλω,όμως αυτοί θέλουν. Θεμιτον, αφού ο λαός τον ψήφισε. Προεκλογικά όμως δεν το έλεγε.
Ο οικογενειάρχης λοιπόν που στερήθηκε, δανείστηκε δούλεψε σκληρά να αποκτήσει ενα σπιτάκι γιά να μην του χτυπούν την πόρτα κάθε μήνα για το νοίκι τι οφελήθηκε;
Καί του τα πήραν καί νοίκι/φόρο, ως πλούσιος πλέον πληρώνει. Από τό πρώτο τετραγωνικό. Φρόντισε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ψηφισμένος κι αυτός αλλά εκτός προεκλογικού λόγου του η ενέργειά του. Επίσης θεμιτόν. Όμως τώρα κύριοι της ΝΔ, για να να αποκαλείται αντικειμενικό τό νέο χαράτσι οφείλετε να το χαρακτηρίσετε αμφίδρομο.

Τουτέστιν πολίτης ιδιοκτήτης ακινήτου που δεν συμφωνεί με την νέα «αντικειμενική» σας τιμή να μπορεί να σας το παραχωρεί εσπραττοντας την αντικειμενικότητά σας! Και αυτό διότι ενώ ο εμπνευστής αυτής της φοροεισπραξης ξεκίνησε με, σχετικά, χαμηλές αξίες γιά να φορεθεί το κοστούμι χωρίς πολλές αντιδράσεις,στη συνέχεια το γαϊτανάκι των αυξητικών τάσεων που ακολουθήθηκε,χωρίς τις να δεσμεύεται χρονικά για την επόμενη επανεκτίμηση , πάντα αντικειμενικά,καί προεκλογικως μή πρειδοποιητικά σε τί διαφέρει από την εξαπάτηση του λαού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ