Το κράτος – δολοφόνος άφησε απροστάτευτη την εξηντατετράχρονη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η άτυχη γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας φέρεται να δέχτηκε τρεις σφαίρες, δύο στον λαιμό και μία στην κλείδα ενώ από όπλο μικρού διαμετρήματος.

Από την πρώτη στιγμή οι αρχές αναζήτησαν των εν διαστάσει σύζυγό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά όμως εκείνος παραμένει άφαντος. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε έντονες διαφωνίες και οικονομικές διαφορές που αφορούσαν την οικογενειακή επιχείρηση –ένα καθαριστήριο– στο οποίο σύντομα θα έμπαινε λουκέτο.

Στη γειτονιά του ζευγαριού οι γείτονες άκουγαν συχνά τους καβγάδες τους, ωστόσο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την γυναίκα που υπέκυψε στα τραύματά της. Φίλες της άτυχης 64χρονης μίλησαν στην εκπομπή Tlive και περιέγραψαν τον εφιάλτη που ζούσε η γυναίκα στα χέρια του συζύγου της. Μετά τον χωρισμό τους εκείνος την κακοποιούσε και της είχε απαγορεύσει να βλέπει τα παιδιά της τα οποία έμεναν στο ίδιο οίκημα με εκείνον. Τα παιδιά της την επισκέπτονταν κρυφά στο καθαριστήριο αφού ο πατέρας τους ήταν βίαιος και δεν τους επέτρεπε να την βλέπουν.

«Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο»

Μια από τις φίλες της αναφέρει ότι η 64χρονη βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της γιατί εκείνος διατηρούσε δεσμό με άλλη γυναίκα την οποία όπως αναφέρουν την έφερε στο σπίτι τους. «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο. Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη» περιγράφει η φίλη της σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα όπως αναφέρει η φίλη του θύματος, η 64χρονη είχε καταγγείλει αρκετές φορές τους ξυλοδαρμούς στην αστυνομία και είχε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Τον εφιάλτη της 64χρονης επιβεβαίωσε άλλη μια φίλη του θύματος η οποία ανέφερε ότι «υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα».

Σοκαρισμένοι οι γείτονές της

Γείτονες της 65χρονης που είδαν την γυναίκα να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια τους είναι σοκαρισμένοι. Κάποιοι από αυτούς άκουσαν τους πυροβολισμούς γύρω στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης και έσπευσαν να δουν τι έχει συμβεί. Έντρομοι αντίκρισαν την 64χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος ωστόσο δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι την δολοφόνησαν.

Αναφέρουν ότι στην αρχή θεώρησαν ότι έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι: «Αρχικά νομίζαμε ότι είχε λιποθυμήσει και ότι χτύπησε στο κεφάλι αλλά όταν ήρθε η αστυνομία, μας είπαν ότι την πυροβόλησαν. Σοκαριστήκαμε γιατί την ξέραμε την Ελένη, ήταν πολύ καλή γυναίκα και πραγματικά δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να την σκότωσε», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ