ΣΚΑΙ: Έρχονται οι αλλοδαποί φονιάδες και μας παίρνουν τις δουλειές! – Κραυγή αγωνιας για τους Έλληνες πιστολέρο που πέφτουν στην ανεργία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικη έρευνα του Σκαι για τα συμβόλαια θανάτου και την μαφία στην Ελλάδα. Άνθρωπος της νυχτας μιλάει στην καμερα για την οργάνωση της μαφίας στην Ελλάδα, τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και τα φθηνά συμβόλαια θανάτου.

29783145 C29E 419A A16B 91476A89A8A1

Μάλιστα την συνεντευξη παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού η Σια Κοσιωνη.

«Πλέον τα πιστόλια κυκλοφορούν λες και είναι δεν ξέρω τι… Κάποτε ένα συμβόλαιο θανάτου ήταν πάνω από 50.000 ευρώ. Τώρα με 5.000 ευρώ μπορείς να βρεις έναν κανίβαλο και να πάει να κάνει την τρέλα του. »

Το ρωτάμε Έλληνες ή ξένοι;

«Δεν υπάρχει Έλληνας. Μην ακούτε κουβέντες. Δεν πάει Έλληνας να αφαιρέσει ζωή άλλου για 5.000 ευρώ. Μην ακούτε τέτοια πράγματα. Στην Αττική οι αρχηγοί της μαφίας διοικούν διαφορετικές περιοχές ενώ οι ομάδες τους είναι χωρισμένες ανάλογα με τη δραστηριότητα τους. Σίγουρα υπάρχει μια κεφαλή πάντα. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες δραστηριοποιούνται στα μαγαζιά τα παράνομα. Στα μπουζούκια… Υπάρχει το γενικό αφεντικό, αυτό που λέγεται η μεγάλη οικογένεια, η αστυνομία».

Η μαφία βγάζει και ξεπλένει τα χρήματα της μέσα από νόμιμες και παράνομες επιχειρήσεις. Ακόμα όμως και όταν η αστυνομία βρεθεί στα ίχνη τους, οι βαρόνοι της νύχτας γλυτώνουν.

«Μεγάλα κεφάλια πέφτουν στα χέρια της αστυνομίας; Ποτέ. Γιατί; Γιατί κανένας καταστηματάρχης δεν έχει μαγαζί στο όνομα του, δικό του. Απλά. Τα χρήματα κινούν τα πάντα. Άρα είναι οι μπροστινοί αυτοί που πέφτουν πάντα στα χέρια των αρχών… Οπότε τι τον ενδιαφέρει αυτόν; Αυτός θέλει να μαζεύει κάθε μέρα είκοσι, τριάντα πενήντα χιλιάδες. Ο μπροστινός θα πάρει αυτά που έχει συμφωνήσει», λέει ο άνθρωπος της νύχτας.

Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη νύχτα οφείλεται και στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ ελληνικών και ξένων συμμοριών για τον έλεγχο περιοχών υποστηρίζει:«Μπαίνουν και σε άλλους χώρους που δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μπουν. Είναι χωράφι μας. Δεν μπορεί κανένας να μπαίνει να το καταπατάει».

Τον ρωτάμε αν αυτό το ξεκαθάρισμα με τις εν ψυχρώ εκτελέσεις θα τελειώσει σύντομα. «Όχι βέβαια. Δεν τελειώνει. Πως θα τελειώσει. Αφού εμείς οι δύο είμαστε φίλοι αδελφικοί ας πούμε και έρχεται κάποιος και σε σκοτώνει και μου πληγώνει την ψυχή μου. Εγώ τι θα κάνω; Θα τον αφήσω να περνάει από μπροστά μου και να γελάει;» μας απαντά κυνικά

Με πληροφορίες απο το Skai.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ