Η δικαίωση όσων αγωνίστηκαν για να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο Novartis

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δηλώσεις φωτιά από Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και Ιωάννη Φιλιππάκη

Ασκειται λοιπόν ποινική δίωξη σε βάρος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιάννη Αγγελή ο οποίος αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία σε βάρος πολιτικού που εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis απο τον εισαγγελέα  Πρωτοδικών Σπύρο Παππά.

Η  ποινική δίωξη κατά του Γ. Αγγελή ειναι για παράβαση καθήκοντος για τα όσα συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2018 στη Βιέννη όπου ως επόπτης των Εισαγγελέων Διαφθοράς φέρεται να αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει πλήρως την αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία», η οποία ήταν από τα ελάχιστα ΜΜΕ που πάλεψε για την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου το οποίο ζημίωσε βάναυσα το Δημόσιο. Φυσικά οι αμερικάνοι τεκμηρίωσαν αυτή τη ζημιά, καθώς εισέπραξαν ένα ποσό – μαμούθ, πρωτοφανές για σκάνδαλο τρίτης χώρας και η εταιρεία φυσικά τα έδωσε κανονικότατα.

61536097 6A87 429A 8210 8EF2119600CE
Η αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία που σήμερα δικαιώνεται

Μα και ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει πολύ καλά εάν η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο η σκευωρία. Το γνωρίζει από την σύνταξη του που κόπηκε, τον μισθό του κόπηκε, την δουλειά του που έχασε, τον ΕΝΦΙΑ που πληρώνει. Την μονάδα εντατικής θεραπείας που δεν έχει, την πρωτοβάθμια περίθαλψη που δεν έχει, διότι κάποιοι τσέπωσαν εκατοντάδες εκατομμύρια μέσω του σκανδάλου για να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Αντί λοιπόν η συγκεκριμένη εφημερίδα να τιμηθεί με ότι βραβείο υπάρχει, μία ετερόκλητη συμμαχία με προφανή στόχο την υποβάθμιση του σκανδάλου, έστησαν ολόκληρη συκοφαντική εκστρατεία χαρακτηρίζοντας την εφημερίδα ως μέρος μίας σκευωρίας!

Δηλαδή αυτοί οι σύγχρονοι ήρωες του τύπου, από υπερασπιστές της αλήθειας έγιναν κατηγορούμενοι!

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια. Και αποδεικνύεται ότι υπάρχουν έντιμοι δικαστές που δεν έχουν σκελετούς στην ντουλάπα τους για να μπορούν να τους εκβιάζουν οι εγκληματίες – καταχραστές. Πορεύτηκαν σε όλη τους την σταδιοδρομία τιμώντας τον όρκο τους. Σε όλα τα επίπεδα. Δεν χρωστούν σε κανέναν παρά μόνο στο δίκιο και την πατρίδα.

Δεν ξέπλυνε κανένας κάποιο ροζ σκάνδαλο εις βάρος τους, για να μπορεί να τους εκβιάζει. Δεν βρέθηκαν ποτέ σε κανένα παραδικαστικό. Γι’ αυτό ο έντιμος εισαγγελέας Σπύρος Παππάς, κράτησε τις Θερμοπύλες της δικαιοσύνης με υπερηφάνεια, εντιμότητα και θάρρος. Ένας Έλληνας «Ντι Πιέτρο» απέναντι σε ένα θηριώδες σύστημα.

Και η αντίστροφη μέτρηση για τους πραγματικούς σκευωρούς έχει ξεκινήσει.

Δείτε τι δήλωσε ο εκδότης της Δημοκρατίας Ιωάννης Φιλιππάκης μετά την εξέλιξη – βόμβα.

4A9A35B4 C22B 4F6A B43D 16FB4E4986D9
Ιωάννης Φιλιππάκης: Ο εκδότης της Δημοκρατίας που κράτησε την τιμή της Δημοκρατίας και των ΜΜΕ

Αναμένουμε όσους, με ευκολία και διθυράμβους, φιλοξένησαν τις «καταγγελίες» Αγγελή, να αφιερώσουν αντίστοιχο χώρο και ενθουσιασμό για την δίωξή του. Ευτυχώς, για τον μεν πρώην Πρωθυπουργό που στήριξε όλη την επιχειρηματολογία του στις φαντασιώσεις Αγγελή, έχει αποφανθεί ο ελληνικός λαός. Οι υπόλοιποι, καλό θα είναι να αντιληφθούν ότι και σε αυτή την χώρα, θα πρέπει να διώκονται οι ένοχοι και όχι οι καταγγέλοντες τους ενόχους.

Όσον αφορά στο σήριαλ Novartis, αναμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια που σίγουρα θα είναι εξίσου, αν όχι πιο ενδιαφέροντα, από την δίωξη Αγγελή.

Ιωάννης Ν. Φιλιππάκης
Εκδότης

Δείτε την δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελοπούλου, πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης: 

e61c9e8e dd50 406a bfa3 205d22835f16

Αυτοί που δέχονται να γίνουν απορρυπαντικά στα  μεγάλα σκάνδαλα,καταλήγουν μαζί με τις βρωμιές που ανέλαβαν να ξεπλύνουν εκεί που καταλήγουν όλα τα ρυπαρά απόβλητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ