Κεραυνοί Αντώναρου για Novartis: « Η Νέα Δημοκρατία άραγε εξακολουθεί να πιστεύει στη θεωρία της σκευωρίας ή η καθυστέρηση βολεύει κάποιους που ασκούν την εξουσία;»

Άστραψε κι βρόντηξε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατά του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή για την υπόθεση Novartis.

Αναλυτικά η ανάρτησησ Αντώναρου:

«Νοβάρτις. Καιρό είχαμε να την ακούσουμε αυτή τη λεξούλα. Κάπου 2 χρόνια. Από την εκλογική νίκη Μητσοτάκη περίπου. Θα νόμισαν κάποιοι πως ξεχάστηκε. Αμ δεν. Η άσκηση δίωξης κατά Αγγελή τη ξαναφέρνει στο προσκήνιο και μας θυμίζει ότι είναι εκκρεμής: Σε ένα πρώην υπουργό έχει ασκηθεί (προ πολλού) ποινική δίωξη, για άλλους δυό η υπόθεση ΤΟΥΣ — πόσο ενδιαφέρον αλήθεια ! — δεν έχει μπει στο αρχείο. Γιατί άραγε; Καθυστερεί η δικαιοσύνη να καταλήξει κάπου; Η τα στοιχεία βολεύουν κάποιους που ασκούν εξουσία; Ο νοών νοείτω.

ΥΓ1. Άσκοπο να πω ονόματα. Όλοι τα ξέρουν. Κι ας σφυρίζουν αδιάφορα και με περίσιο θράσος οι εμπλεκόμενοι.

ΥΓ2. Ενδιαφέρον για μια ακόμη φορά αλλά όχι ασυνήθιστο: Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στην πλειοψηφία τους δεν ξέριουν πως να αγγίξουν το θέμα κι απλά το αγνόησαν.

ΥΓ3. Η Νέα Δημοκρατία άραγε εξακολουθεί να πιστεύει στη θεωρία της “σκευωρίας”; Σαν να έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ