Τύμπανα πολέμου ξανά στην Ανατολική Μεσόγειο – Θερμό επεισόδιο Ρώσων και Αμερικανών στρατιωτών στη Συρία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα ύψη η ένταση στην Συρία μετά την δολοφονική επίθεση τρομοκρατών κατά πρωσικού στρατιωτικό οχήματος με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ρώσου στρατιώτη και τον τραυματισμό άλλων τριών.

Εκτός από τον ανελέητο βομβαρδισμό κατά θέσεων ισλαμιστών νότια του Ιντλίμπ που αναφέραμε νωρίτερα, συνέβηκε ένα άλλο, ακόμα πιο σοβαρό συμβάν.

Συγκεκριμένα, ρωσική περίπολος εγκλώβισέ αμερικανούς στρατιώτες που περιπολούσαν επίσης με θωρακισμένα οχήματα στην περιοχή, και ακολούθησαν προκλήσεις εκατέρωθεν με τους ρώσους στρατιώτες να επιτίθενται λεκτικά στους αμερικανούς.

Την ίδια στιγμή, προβλήθηκε ουρά χιλιομέτρων στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο, καθώς οι ρώσοι δεν αφήνουν τους αμερικανούς να συνεχίσουν την περιπολία!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αμερικανική περίπολος αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει μετά από τις απαραίτητες διαβουλεύσεις. Όπως είχαμε πει, η οργή των ρώσων μετά το τρομοκρατικό χτύπημα είναι μεγάλη και η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, διότι στην συγκεκριμένη περιοχή στο Ιντλίμπ, υπάρχουν δυνάμεις όλων των εμπλεκομένων. Συρία, Ρωσία, ΗΠΑ, Τουρκία, ισλαμιστές τρομοκράτες και Κούρδοι μαχητές.

Όταν υπάρχει τέτοια ετερόκλητη συσσώρευση δυνάμεων, τα πάντα είναι πιθανά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ