Η κοινωνία έχει ανάγκη από μια συντηρητική επανάσταση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Γιώργου Αδαμούλη*

Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα κόμμα λαϊκό με κοινωνικές ευαισθησίες, από ένα κόμμα πατριωτικό που θα σαρώνει κ θα διεμβολιζει το σημερινό χρεοκοπημένο κ απαξιωμενο πολιτικό σύστημα.
Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα κόμμα, το οποίο θα προσθέτει στο ιστορικό κληροδότημα με τις θέσεις του στα εθνικά θέματα, απεναντι σε κάθε τι εθνομηδενιστικο κ σε κάθε τι ακραίο.
Δεν ήταν εθνικιστής ο Κ. Καραμανλής όταν έλεγε 《η Μακεδονία είναι μία κ Ελληνική 》.
Ούτε ήταν ακραίος ο Α.Παπανδρέου όταν έλεγε ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι 《το όχημα του αλυτρωτισμού 》.
Όμως η κυβέρνηση της Αριστεράς τα έδωσε όλα.
●το όνομα
●την εθνότητα κ την ταυτότητα
●την γλώσσα της Μακεδονίας
Την στιγμή που εμεις τα δίνουμε ολα, οι Βούλγαροι θέτουν veto στην ΕΕ για την γλώσσα, λέγοντας στους Σκοπιανούς, ότι η γλώσσα σας είναι βουλγαρική, άλλωστε αυτή είναι κ η ιστορική αλήθεια.
Δυστυχώς στην χώρα της αβάσταχτης ελαφρότητας συγχέεται ο πατριωτισμός με την Πατριδοκαπηλία κ έρχεται σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ να κυρώσει, ότι προεκλογικά ήθελε να ακυρώσει, δηλαδή μια εθνικά επιζήμια συμφωνία.
Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα κόμμα που θα απευθύνεται κυρίως στην μεσαία τάξη κ τους αγρότες, που θα απευθύνεται στους πολίτες καθε κοινωνικης κατηγορίας, κάθε οικονομικής θέσης , που θα απευθύνεται εν τέλει στην κοινωνία.
Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος αλλάζει γύρο μας.
Οι κοινωνίες σε όλη την Ευρώπη μετατοπίζονται δεξιότερα κ η ελληνική κοινωνία αναζητά με αγωνία μια εναλλακτική λύση , που περνά μέσα από την δημιουργία ενός πολιτικού φορέα που θα συσπειρώσει όλες τις υγιείς κ δημιουργικές δυνάμεις της χώρας.
Για να συμβεί αυτό πρέπει οι πατριωτικές δυνάμεις που βρίσκονται σε όλους τους πολιτικούς χώρους να δίνουν συνεχώς την μάχη της αξιοπιστίας κ να την κερδίζουν, όντας αποφασισμένες να πέσουν στην φωτιά για να σώσουν την Ελλάδα κ τους Έλληνες από αυτούς που είναι έτοιμοι για τις Πρέσπες του Αιγαίου.
Οφείλουν να πείσουν την Κοινωνία, ότι θα την απαλλάξουν από όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης κ θα το κάνουνε πράξη με την δράση τους, με τον λόγο τους, με τους αγώνες τους.
Οφείλουν να πείσουν την Κοινωνία, ότι θα τα αλλάξουν όλα, ώστε να κερδίσουν τούς ανθρώπους του μέτρου κ της λογικής, τους ψηφοφόρους του λεγόμενου μεσαίου χώρου που έχουν πατριωτικές κ κοινωνικές ευαισθησίες.
Ιδιαίτερα δε στην δεδομένη πολιτική συγκυρία, όπου κατέρρευσε ο μύθος της αριστεράς κ ξεθωριάζει η εικόνα της ΝΔ οφείλουν να δείξουν, οφείλουν να πείσουν ότι, είναι αποφασισμένες να ενώσουν τις δυνάμεις τους ξεπερνώντας τα μικρά που τις χωρίζουν.
Να κάνουνε πράξη το: ” Η Ελλάδα μας ενώνει”.
Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα κόμμα που θα έχει ώς πρόταγμα την κοινωνική δικαιοσύνη. Να μιλά για κοινωνική δικαιοσύνη κ να εννοεί ίσες ευκαιρίες για όλους, κ όχι την ισότητα της μιζέριας, ούτε ευκαιρίες για τους ημέτερους, όπως γίνεται σήμερα.
Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα κόμμα που θα έχει ώς πρόταγμα την ελευθερία.
Όταν θα μιλά για ελευθερία, δεν θα εννοεί την ασυδοσία των μπαχαλακιδων, δεν θα εννοεί την παρακρατική λειτουργία του κάθε Ρουβίκωνα, δεν θα εννοεί το θράσος του κάθε δικαιωματιστη, θα εννοεί σεβασμό στα δικαιώματα ολων.
Εννοεί, οτι θα υπάρχει νόμος κ ταξη παντού.
Εννοεί, ότι θα γίνουμε επιτέλους σοβαρό κράτος.
Η κοινωνία έχει ανάγκη ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ώς πρόταγμα την ανάπτυξη της χώρας.
Όταν θα μιλά για ανάπτυξη, θα εννοεί ανταγωνιστικότητα παντού με κοινωνική συνοχή .
Ανάπτυξη σημαίνει δημιουργία νέου πλούτου που θα διαχέεται παντού, σημαίνει νέες θέσεις απασχόλησης καλά αμειβόμενες.
Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα κόμμα που θα είναι δίπλα στον επιχειρηματία, δίπλα στον ελεύθερο επαγγελματία.
Εκείνο που έχει ανάγκη η χώρα μας είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για γρηγορη ανάπτυξη μειώνοντας ουσιαστικά τους φορολογικούς συντελεστές, μειώνοντας ουσιαστικά τις εργοδοτικές εισφορές, απλοποιώντας τις διαδικασίες αδειοδότησης των επιχειρήσεων, δημιουργώντας έτσι ένα ξεκάθαρο πλαίσιο με ξεκάθαρους κανόνες παιγνιδιού.
Αυτά τα αυτονόητα θέλει κ επιζητά ο Έλληνας επιχειρηματίας.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα κόμμα που θα κάνει πράξη την Ελλάδα της αξιοπρέπειας.
Που θα εκπαιδεύσει τον λαό, ώστε να επιζητά τον ανταγωνισμό κ να μην τον φοβάται.
Που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις
επανεκκίνησης του κάθε Έλληνα χωριστά.
Που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις επιστροφής όλων των νέων που έφυγαν στο εξωτερικό την δεκαετία των μνημονίων κ της κρίσης.
Του Έλληνα που θα παράγει, που θα δημιουργεί, που θα εξάγει , που θα καινοτομεί, που θα είναι πρωταγωνιστής κ όχι κομπάρσος κ παρατηρητής των εξελίξεων.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία συντηρητική επανάσταση.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία κοινωνική -λαϊκή -πατριωτική παράταξη η οποία θα προσθέτει στο ιστορικό κληροδότημα, χωρίς μίσος προς τον γείτονα, αλλά αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας που απορρέουν από το Διεθνές δίκαιο κ το δίκαιο της θάλασσας.
Αρκετοί το θέλουμε, το μπορούμε, το χρωστάμε στην ιστορία μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας!
Θα το κάνουμε πράξη !!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΝΔ
ΠΡ.ΜΕΛΟΣ Π.Ε ΝΔ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ