Φιλέλληνας ο Τζο Μπάιντεν, εεεεε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Παναγιώτης Αποστολου

Όλα τα Συστημικά ΜΜΕ που καθοδηγούνται από τα πολιτικά κίνητρα των κομμάτων Εξουσίας, μας τρομοκρατούσαν το μυαλό για το πόσο κακός ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ για τα ελληνικά συμφέροντα και πόσο καλός θα ήταν ο “Δημοκρατικός” υποψήφιος εκπρόσωπος διεκδίκησης της Αμερικανικής Προεδρίας Τζο Μπάιντεν!
Ο σημερινός λοιπόν Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μας διαμήνυσε, πως η ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών” σχετίζεται απόλυτα με το πλαίσιο Εφαρμογής Εθνικής Έκτακτης Ανάγκης των ΗΠΑ στα Δυτικά Βαλκάνια!
Και μας έστειλε το μήνυμα! Θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις εάν υπονομευθεί η εφαρμογή της!
Βέβαια οι παραπάνω φοβέρες, έχουν ως αποδέκτες τους δυο πρώην Πρωθυπουργούς και Προέδρους της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά! Οι οποίοι έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους, ότι δεν θα ψηφίσουν στη Βουλή – όταν φτάσουν – τους τρεις εφαρμοστικούς Νόμους, πρωτόκολλα ή άλλως Μνημόνια, που νομιμοποιούν απόλυτα την ενδοτική “Συμφωνία των Πρεσπών” και για την έγκριση των οποίων από την ελληνική Βουλή έχει συμφωνήσει, έχει δεσμευθεί να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προς τον ομόλογο των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ!
Ας των χαίρονται τον εκλεκτό τους Τζο Μπάιντεν, όλοι εκείνοι που προπαγάνδιζαν και αναδείκνυαν την φιλελληνική πλευρά του!
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως “Δημοκρατικό γεράκι” ήταν ο επί σειρά ετών απεσταλμένος του ΟΗΕ Αμερικανός Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος εκβίαζε όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις για να υλοποιήσουν μια εγκληματική Συμφωνία, όπως αυτή (“Συμφωνία των Πρεσπών”) που έφτιαξαν οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Κοτζιάς και την οποία σήμερα αποδέχεται και επαυξάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ