Αήθης επίθεση σε μέλη της ανεξάρτητης αρχής εποπτείας παιγνίων (ΕΕΕΠ) από στοιχηματική εταιρεία που διαθέτει media

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον χτυπούν επειδή κάνει καλά τη δουλειά του!

Την ώρα που ο επικεφαλής της ΕΕΕΠ Δημήτρης Ντζανάτος καταφέρνει και βάζει τάξη στο χάος της online αγοράς φαίνεται ότι κάποιοι επιμένουν να ζουν στο παρελθόν με στόχο να διαιωνίζουν το χάος. Χαρακτηριστική είναι η αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία»:

Νέο (στοιχηματικό) κόλπο του Οντόνι!

Ποιος εκβιάζει την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων

Εκβιαστικές πιέσεις από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, που χρήζουν αξιολόγησης από τη Δικαιοσύνη, δέχονται τα μέλη της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ), επειδή την περασμένη Παρασκευή έκαναν απλά με ευσυνειδησία τη δουλειά τους και εφάρμοσαν τη νομοθεσία, με βάση την οποία όφειλαν να μην εγκρίνουν τον φάκελο δύο εταιριών από τις τρεις που είχαν κάνει αίτηση για να πάρουν άδεια ως πάροχοι τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου.

Οι πιέσεις που προσπαθούν να ασκήσουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ειδικά προς δύο μέλη της ΕΕΕΠ, προκειμένου προφανώς να καταφέρουν να διχάσουν την επιτροπή, αφορούν ειδικώς την απόφαση να μην αδειοδοτηθεί η εταιρία Gamart Ltd, η οποία εμφανίζεται στο μητρώο εταιριών της Μάλτας και η οποία μοιάζει να συνδέεται τελικά, μέσα από δαιδαλώδεις διαδρομές, και με τη στοιχηματική πλατφόρμα Novibet. Η συνέχεια εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ