Πως ανέχεται η ΠτΔ να την υμνεί ένας τύπος που ήθελε να βάλουν οι Εύζωνες δικτυωτά καλσόν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τυφλωμένος από την λάμψη της ΠτΔ ο Κασιμάτης που εξέφραζε ευγνωμοσύνη στην Χρυσή Αυγή.
Ναι, μιλάμε για τον Στέφανο Κασιμάτη. Τον άνθρωπο που έφυγε νύχτα από την Καθημερινή μετά το κατάπτυστο άρθρο του για άνθρωπο που παλεύει με τον καρκίνο. Τον άνθρωπο που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής, τον αρθρογράφο που κατηγορήθηκε για σεξισμό με αποτέλεσμα να αναγκάζει την Καθημερινή κάθε τρεις και λίγο να ζητά συγνώμη.

Για να καταλάβετε όμως την κατάπτωση του ίδιου του πολιτεύματος, ο κύριος Κασιμάτης έχει απομείνει ο τελευταίος υπερασπιστής της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίζει την ίδια την πρόεδρο.

Δεν είναι δυνατόν η πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας να ανέχεται και τις φιλοφρονήσεις ενός ανθρώπου που πρότεινε στους εύζωνες της προεδρικής φρουράς να φορέσουν δικτυωτό καλσόν!

F9C22191 391F 4B07 99AB 30310E5485E9

«Ας πούμε, μια ποικιλία στα καλσόν, βρε αδελφέ! Αμάν πια με αυτά τα υπόλευκα και χοντροκομμένα που αναγκάζουν τα παιδιά να φορούν! Να φορέσουν κάτι πιο φίνο, πιο χαρούμενο· γιατί όχι δικτυωτά; Και αυτά τα αηδιαστικά και γελοία χοντροπάπουτσα, ώς πότε θα φοριούνται;», ανέφερε μεταξύ άλλων σε άρθρο του στην Καθημερινή ο Στέφανος Κασιμάτης, χαρακτηρίζοντας «γυναικεία» τη στολή με «μίνι φούστα και καλσόν». Αναγκάζοντας για άλλη μια φορά την εφημερίδα να ζητάει συγνώμη από τον πανελλήνιο, πριν τον διώξει.

EA0CF959 5A28 42A4 BEC0 5C70C821CF36

Φυσικά η στήριξη της προέδρου από έναν άνθρωπο όπως ο Στέφανος Κασιμάτης, προσβάλλει την ίδια την πρόεδρο. Με αυτόν τον τρόπο όμως, η πρόεδρος προσβάλλει την ίδια την Ελλάδα. Που σε αντίθεση με τον Κασιμάτη ο οποίος «δεν είδε» την μεγαλειώδη υποδοχή που επεφύλαξε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στον Προκόπη Παυλόπουλο πριν από λίγες ημέρες στην Κύπρο, εχει τα μάτια ανοιχτά και αλάνθαστο κριτήριο.

9B68E472 5F39 413A 90D3 7A55DE7ED072

Υπό αυτό το πρίσμα, καθίσταται απολύτως εξηγήσιμη η εικόνα του Νίκου Αναστασιάδη και του Προκόπη Παυλόπουλου να αποκαλύπτουν το μνημείο για τα 195 χρόνια της μάχης στην Αγία Νάπα, της Κυπριακής Εθνεγερσίας δηλαδή. Η εικόνα που όπως ήταν αναμενόμενο δεν είδε ο Στέφανος Κασιμάτης.
Από τη στιγμή που η πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδος αρέσκεται στους ύμνους του πρώην υμνητή του Λαγού και του Κασιδιάρη.

E23CEA33 C89F 450F 8E86 21A2E6312897

Το βίντεο με την μεγάλη τελετή:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ