Είτε η Ελλάδα είναι γεωπολιτικά άχρηστη, είτε κάποιοι είναι πολιτικά άχρηστοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι πλέον κίνδυνος όχι απλά για την δημοκρατία αλλά για την ίδια την εθνική μας επιβίωση η προπαγάνδα των ΜΜΕ που προσπαθούν να εξωραΐσουν την πιο αποτυχημένη σύνοδο στην ιστορία της συμμαχίας, για την Ελλάδα.
Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, ήταν μία μαύρη σελίδα στην ελληνική ιστορία. Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη εθνική στιγμή μάλιστα. Και αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του πρωθυπουργού, ο οποίος ανέχθηκε να του συμπεριφερθούν ως παρία, ως ανεπιθύμητο, παρά το γεγονός ότι έχει δώσει γη και ύδωρ στις ΗΠΑ.

Προκαλεί εντύπωση λοιπόν, όταν ακόμα και η υπερδύναμη θέλει διακαώς το ελληνικό έδαφος για να εγκαταστήσει βάσεις, η συμπεριφορά απέναντι στον Έλληνα πρωθυπουργό η οποία ήταν προσβλητική, απαξιωτική, ταπεινωτική.

Την ίδια στιγμή, τα ελληνικά ΜΜΕ εξακολουθούν να διαδίδουν ψεύδη, μιλώντας για τον δήθεν απομονωμένο Ερντογάν. Με την διαφορά ότι η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Ο Ερντογάν, είδε κυριολεκτικά τους πάντες. Όλους τους ισχυρούς, και τον Μητσοτάκη. Μπάιντεν, Μέρκελ, Μακρόν, Τζόνσον κλπ.

Σε αντίθεση με τον Μητσοτάκη που μετά βίας και στα όρθια είδε τον Τζόνσον για 2 λεπτά και τον Ράμα της Αλβανίας για 5 λεπτά, πάλι στα όρθια.

Η θλιβερή φωτογραφία της συνόδου και με τον Έλληνα πρωθυπουργό να κάθεται απομονωμένος σε μια γωνιά, αποτυπώνει αυτή την άβολη πραγματικότητα. Μόνος, τελευταίος, στην άκρη με σκυμμένο το κεφάλι.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε η Ελλάδα είναι πλέον γεωπολιτικά άχρηστη, είτε ο πρωθυπουργός είναι πολιτικά άχρηστος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ