Σεπόλια: Κάτοικοι φυλάνε τις πλατείες σε βάρδιες για ναρκωτικά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια ακόμη αγωνιώδης έκκληση από τους κατοίκους του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα των Σεπολίων, όπου η κατάσταση με τα ναρκωτικά έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Καταγγελία ενός κατοίκου κάνει λόγο για «πολιτοφυλακή» και αναφέρει ότι ο κόσμος μόνος του φυλάει με βάρδιες το παρκάκι Αταλάντης και την Πλατεία Λαού, αφού Δήμος και Αστυνομία είναι εξαφανισμένοι.

nb sepolia katoikoi plateia

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αθήνα, Σεπόλια. Ντροπή! Κάτοικοι φυλάνε τις πλατείες σε βάρδιες για ναρκωτικά. Πολιτοφυλακή! Ο Δήμος και η Αστυνομία εξαφανισμένοι.. Μόνοι τους οι κάτοικοι φυλάνε με βάρδιες το παρκάκι Αταλάντης και την Πλατεία Λαού στα Σεπόλια. Ηλικιωμένοι, νέοι, γυναίκες και παιδιά προσπαθούν να καθαρίσουν την περιοχή από τους εμπόρους του θανάτου, τις συμμορίες και τους αρρώστους. Τοξικομανείς που το κράτος έχει αφήσει αβοήθητους να πεθαίνουν στο δρόμο κρύβοντάς τους στο κέντρο της Αθήνας».

Πριν από ένα μήνα περίπου, κάτοικοι της περιοχής είχαν προχωρήσει σε καταγγελία της κατάστασης στα Σεπόλια, που έχει μετατραπεί σε γκέτο εμπόρων ναρκωτικών και εξαρτημένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ