Πάγωσε όλη η Ελλάδα – Οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για τον φόνο της 20χρονης Καρολαιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικές ανακοινώσεις για τον φόνο της 20χρονης Καρολαιν στα Γλυκά Νερά, έκανε η αστυνομία που εξετάζει την υπόθεση κάτω απο νεο πρισμα.

Ο 32χρονος σύζυγος της εχει οδηγηθει στη ΓΑΔΑ και απαντά στα νεα στοιχεία που εχει βρει η αστυνομία. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του 32χρονου να παραστεί στο μνημόσυνο της συζύγου του, ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία αναφέρθηκε εν συνεχεία τον τρόπο με τον οποίο ο πιλότος μεταφέρθηκε από το νησί στην Αθήνα: Σήμερα τις πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε ακτοπλοϊκώς από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από κει αεροπορικώς στην Αθήνα για να εξεταστεί ως αυτόπτης μάρτυρας.

Ο πιλότος λοιπόν οπως ολοι ήδη γνωρίζουμε,  ειναι στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση και σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, από την έρευνα προκύπτει ένα νέο στοιχείο από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν που έχασε τη ζωή της στη μεζονέτα.

Σύμφωνα με όσα εχουν προκύψει ως τωρα, περίπου τα μεσάνυχτα φέρεται να υπάρχει μία ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της Καρολάιν και του συζύγου της. Από τα SMS φαίνεται ο 32χρονος να είναι στο ισόγειο της μεζονέτα και η 20χρονη στη σοφίτα και βάσει αναφορών διαφαίνεται να υπάρχει κάποια προστριβή ανάμεσα στο ζευγάρι. Είναι κάποια επίθετα και κάποιοι χαρακτηρισμοί, γραμμένοι στα αγγλικά, από την Καρολάιν και οι αστυνομικοί θέλουν να δουν για ποιο λόγο διατυπώνονται και τι έχει συμβεί ακριβώς εκείνη την ώρα.

Σε ένα, μάλιστα, από τα SMS υπάρχει η χαρακτηριστική λέξη “stupid”. Στα μηνύματα που ανταλλάσσουν, φαίνεται να υπάρχει μία εκκρεμότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ