Ανατροπή! Κατερινόπουλος για Γλυκά Νέρα: “Η Κάρολαϊν έμαθε κάτι που δεν έπρεπε για τις δουλειές του 32χρονου στην Σούδα; Την παρενοχλούσε τρίτο πρόσωπο; “

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα στοιχεία έφερε χθες ο εν αποστρατεία αστυνομικός διευθυντής και ειδικός στην γλώσσα του σώματος ως διαπραγματευτής κρίσεων και ομηριών Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος κλήθηκε χθες (18/6) να συμβάλει στην έρευνα της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ με την Αγγελική Νικολούλη.

Ο Κατερινόπουλος στην πρώτη εκπομπή της Νικολούλη μετά το έγκλημα, έλεγε ότι η υπόθεση έχει πολλά κενά και πως είναι πολύ περίεργο αυτό που έκανα και αυτά που δεν έκανε ο σύζυγος. Δεν μπορούσε, λοιπόν, -μεταξύ άλλων- να εξηγήσει γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έκανε κάποιες κινήσεις.

Ανηλίκων

Στην χθεσινή εκπομπή τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει η υπόθεση και παρά του ότι ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε ότι δεν υπάρχει συνεργός, ο κ.Κατερινόπουλος επισήμανε ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι ο συνεργός ή ο ηθικός αυτουργός στο σημείο του εγκλήματος, αλλά να συμμετέχει με άλλους τρόπους, με την Αγγελική Νικολούλη να συμπληρώνει ότι με ένα καυγαδάκι δεν λύνεται ένας γάμος αλλά πρέπει να έχουν προηγηθεί κι άλλα.

Ο κ.Κατερινόπουλος όπως ακούμε στο παρακάτω βίντεο απόσπασμα της εκπομπής, μιλάει για κάποιο τρίτο πρόσωπο, που η κ.Νικολούλη άφησε να εννοηθεί ότι ήταν συνάδελφος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, το οποίο παρενοχλούσε την άτυχη Κάρολαΐν, ενώ τέλος, έθεσε ερωτήματα για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του πιλότου στην Σούδα και για το ποιο ήταν το πρόσωπο που αναζητούσε σπίτι.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

“Βόμβα” Νικολούλη για τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση

Φως στο Τούνελ Γλυκά Νερά: Οι πληροφορίες της Αγγελικής Νικολούλη ενδέχεται να δώσουν νέα τροπή στην γυναικοκτονία των Γλυκών Νερών, καθώς εξετάζεται και η εμπλοκή τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

 

«Μεταφέρω με επιφύλαξη κάποιες τελευταίες πληροφορίες που λένε ότι υπάρχει και ένα άλλο πρόσωπο στην όλη τραγική ιστορία και ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν να μάθουν αν ήταν την ώρα του φονικού στη μεζονέτα αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν μόνος και ότι η δολοφονία έγινε μετά από καβγά», τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha η κ. Νικολούλη.
Όπως πρόσθεσε «το ερώτημά που τίθεται για μένα είναι αν η Καρολάιν ήθελε έτσι να τινάξει στον αέρα την οικογένειά της και να φύγει με το μωρό της, μόνο και μόνο επειδή τη ζήλευε και καβγάδιζαν. Ή συνέβη κάτι άλλο που είχε λυγίσει την κοπέλα;».
Σύμφωνα με την κ. Νικολούλη, στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» στις 23:30, θα φέρει στο φως όλο το παρασκήνιο των 37 ημερών, καθώς και τις συνομιλίες που είχε η ίδια με τον δολοφόνο. «Η κουβέντα με βοήθησε σημαντικά να γνωρίσω τον άλλο Μπάμπη που έκρυβε», είπε χαρακτηριστικά.

 Η δικογραφία για την δολοφονία της Κάρολαϊν – Προμελετημένο έγκλημα δείχνουν τα ευρήματα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά! Άκρως προβληματική ήταν η σχέση μεταξύ του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της συζύγου του Καρολάϊν την οποία σκότωσε τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου 2021. Από τη δικογραφία που σχηματίσθηκε και εστάλη στις εισαγγελικές Αρχές οι οποίες με την πλευρά τους άσκησαν δίωξη για δυο κακουργήματα και δυο πλημμελήματα στον 32χρονο πιλότο, προκύπτει ότι η τελευταία έγγραφή της κάμερας στο σπίτι του ζεύγους ήταν στις 00:26 τα ξημερώματα, ενώ η 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή αρκετές ώρες αργότερα και συγεκριμένα γύρω στις 4 με 5 τα ξημερώματα. Προφανώς εκείνη την στιγμή ο πιλότος αποφάσισε να αφαιρέσει τις κάρτες μνήμης προκειμένου να μην υπάρχουν -όπως νόμιζε- ίχνη για το τι θα ακολουθούσε.

Νωρίτερα το ζευγάρι είχε ανταλλάξει μηνύματα. Συγκεκριμένα στις 23:18 εμφανίζεται μήνυμα στο κινητό του πιλότου από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του θύματος που έγραφε «you stupid». Στις 23: 42 εμφανίζεται εισερχόμενο μήνυμα από το Facebook του θύματος στο Facebook του πιλότου με περιεχόμενο: «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου», αναφερόμενη προφανώς στην μόλις 11 μηνών κόρη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ