Σημαντικη κατάθεση απο φιλη της 20χρονης Καρολαιν – Ο 33χρονος είχε εφαρμογή στο κινητό της για να ξέρει καθε στιγμή που βρίσκεται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 20χρονη Καρολαιν είχε συναντηθει μια μέρα πριν την δολοφονία της, με την φιλη της στην πλατεία Βαρνάβα. Η Καρολαιν στη συνάντηση τους είχε μαζί της και την κορούλα της ενώ σύμφωνα με όσα κατέθεσε η φιλη της, έδειχνε μπουχτισμένη:

Βρεθήκαμε την ημέρα πριν γίνει το κακό. Ήταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά όπως την άκουσα κατάλαβα ότι ήταν απλά μπουχτισμένη και ήθελε να βγούμε για να ξεσκάσει.

Παρόλο που είχε περάσει στο πανεπιστήμιο, δεν πατούσε καθόλου. Ήθελε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

Κάτι ακόμα που θέλω να σας πω είναι ότι Καρολάιν πήγαινε σε ψυχολόγο. Και μάλιστα πολλές φορές μου είχε πει ότι δεν της άρεσαν αυτά που της έλεγε η ψυχολόγος. Ήταν πολύ δυναμική κοπέλα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, πίστευε πως μπορεί να αντιμετωπίσει και να τα καταφέρει όλα.

Για τον Μπάμπη έχω να σας πω ότι είναι ήταν συμπαθέστατος. Αυτό έλεγαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Πολύ προσγειωμένος πολύ δεμένος με την Καρολάιν.

Είχαν ένα παράξενο δέσιμο. Να φανταστείτε είχαν εφαρμογή στο κινητό τους για να βλέπει ο ένας πού είναι ο άλλος ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ