Πετράλωνα: Το κτήνος τη βίασε 7 φορές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η 50χρονη καθαρίστρια στα Πετράλώνα μίλησε στο open και προσπάθησε παρα την άθλια ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται να περιγράψει όσα έγιναν:

Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο. Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω.

Γειτόνισσα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια

Στη ΣΥ έχεις τόνισε πως η 50χρονη καθαρίστρια της είπε πως:επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο. Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός.

Ωστόσο, έδωσε μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης καθώς ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό», ενώ όταν αντιλήφθηκε πως είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε την γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι».

Υ.Γ. Σύμφωνα  με τον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, ο δράστης έχει ταυτοποιηθει: Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς.

Με πληροφορίες απο το documentonews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ