Καταπέλτης ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για την διαρροή του ημερολογίου της Καρολάιν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας ευνοϊκών εντυπώσεων για τον δολοφόνο!

Ποινική έρευνα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας για τη δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφίας που συντάχτηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα για τα αποσπάσματα ου ψηφιακού ημερολογίου της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην παραγγελία του ο Βασίλειος Πλιώτας αναφέρει ότι τα δημοσιεύματα με στοιχεία της δικογραφίας έχουν κατακλύσει τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, τονίζοντας την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών για την «τήρηση των κανόνων δεοντολογίας».

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κάνει αναφορά σε «εντόνως επικριτικά δημοσιεύματα για διαρροή-δημοσιοποίηση στοιχείων της ποινικής δικογραφίας (ημερολόγιο θύματος ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΡΑΟΥΤΣ κ.λπ), για το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά σε βάρος της ανωτέρω παθούσης». Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι η δημοσιοποίηση αυτών των «εκλαμβάνεται ήδη και ευλόγως, ως ενέχουσα προσβολή της προσωπικότητας της ίδιας της παθούσης και μπορεί να θεωρηθεί ακόμη, ότι μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για τον κατηγορούμενο, κατά την εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ