Κόλαφος το Ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο της 14χρονης στην Επανομή Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επανομή 14χρονη: Ανήλικη υπεβλήθη σε εγχείρηση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου και δύο μέρες μετά έφυγε από τη ζωή. Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης καθώς μια 14χρονη έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση για παχυσαρκία. Ο πατέρας της έφηβης κατήγγειλε ότι έχασε την ανήλικη κόρη του από ιατρικό λάθος, μετά από χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

https://www.youtube.com/watch?v=l5aDs3TkRFs

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας

Από πολυοργανική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ, προήλθε, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης.

Η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη άλλα μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή. Ο πατέρας της, που είναι ιερέας, καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική. Κατόπιν της μήνυσης διενεργήθηκε, σήμερα το πρωί, νεκροψία- νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός συμβούλους.

Επανομή: Νεκρή 14χρονη μετά από επέμβαση για παχυσαρκία – Ιατρικό λάθος καταγγέλλει ο πατέρας

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της. Η εξόδιος ακολουθία της 14χρονης θα ψαλεί σήμερα, στις 4μμ, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής.

Ιατρικό λάθος καταγγέλλει ο πατέρας

Τραγωδία στην Επανομή: Η ανήλικη υπεβλήθη σε εγχείρηση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου και δύο μέρες μετά έφυγε από τη ζωή – Ο πατέρας της καταγγέλλει ιατρικό λάθος.Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης καθώς μια 14χρονη έχασε τη ζωή της  μετά από επέμβαση για παχυσαρκία.  Ο πατέρας της έφηβης, ιερέας Βησσαρίων Καντούνης καταγγέλλει ότι έχασε την ανήλικη κόρη του από ιατρικό λάθος, μετά από χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Η έφηβη είχε μεταφερθεί εκεί προκειμένου να της τοποθετήσουν γαστρικό δακτύλιο, ώστε να χάσει βάρος. Όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, ο γιατρός που διενέργησε την επέμβαση, έκανε πιθανόν κάποιο ιατρικό λάθος, αφού η 14χρονη πέθανε δύο ημέρες μετά.

Σύμφωνα πάντα με τον ιερέα, η κόρη του είχε αφόρητους πόνους μετά την επέμβαση της. Ο γιατρός ακούγοντας τον αναστατωμένο πατέρα για τους πόνους της επέμβασης του παιδιού του, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος, τον καθησύχαζε και του ανέφερε πως είναι φυσιολογικό να πονάει το παιδί μετά από τέτοια εγχείρηση και πως όλα θα πάνε καλά.

Ο ιερέας ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ