Δηλαδή, συγκρίνουμε τον Κωνσταντίνο Τσάτσο και τον Γεώργιο Μαύρο, με τον Χρυσοχοΐδη και τον Θεοδωρικάκο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή
Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, ψηφίσαμε και καταφέραμε να αναδείξουμε τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Παρ΄όλα αυτά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε να παραμερίσει τους εκλεγμένους από …τον λαό βουλευτές της και σχημάτισε κυβέρνηση με πρόσωπα που ανήκουν στο περιβάλλον του αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη.
Με πρώην υβριστές της παράταξης.
Σύμφωνα όμως με την λογική (?) ορισμένων, αυτό ονομάζεται διεύρυνση και δεν θα πρέπει να μιλάει κανείς γι΄αυτό το αίσχος, διότι όπως λένε αφενός και ο Εθνάρχης όταν έκανε τη Ν.Δ πήρε μαζί του κεντρώους και αφετέρου γιατί ο Κυριάκος είναι εκλεγμένος αρχηγός του κόμματος και αυτός αποφασίζει.
Δηλαδή, συγκρίνουμε τον Κωνσταντίνο Τσάτσο και τον Γεώργιο Μαύρο, με τον Χρυσοχοΐδη και τον Θεοδωρικάκο;
Αυτό, αποτελεί το λιγότερο ιεροσυλία.
Και από την άλλη, αν προεκλογικά, ο Μητσοτάκης έλεγε ότι θα κοιμηθείτε με αυτοδύναμη κυβέρνηση Ν.Δ και θα ξυπνήσετε με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τί ποσοστό θα έπαιρνε στις εκλογές;
Μπορεί να μας πει κάποιος;
Από πέρσι το καλοκαίρι, οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο.
Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να επιδεικνύει μία, το λιγότερο ύποπτη υποτέλεια.
Παράλληλα, οι διαπραγματεύσεις με τους γείτονες, διενεργούνται, χρησιμοποιώντας την τακτική του κατευνασμού στο εσωτερικό της χώρας και της δοτικότητας στο εξωτερικό.
Μια δοτικότητα που φτάνει μέχρι και την Χάγη και κάνει να φαντάζει ακόμα και το Ελσίνκι, Εθνική επιτυχία.
Βεβαίως, ούτε κι εδώ δεν δικαιούται κανείς να εκφράσει αντίθετη άποψη.
Με τη δικαιολογία πως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα πρώτα και έπειτα να τους κρίνουμε.
Θα πρέπει δηλαδή, σύμφωνα με τη βλακώδη λογική τους, ενώ είναι φανερό πως βαδίζουμε προς τον γκρεμό, να περιμένουμε πρώτα να γκρεμοτσακιστούμε και τότε να αποφανθούμε πως βαδίζαμε τόσο καιρό σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Δύο φορές, τη μία με το Νομοσχέδιο του Λιβάνιου για τα Μ.Μ.Ε και την άλλη διά μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, προσπάθησε να ανοίξει την Κερκόπορτα της αναγνώρισης των Εθνικών Μειονοτήτων.
Την πρώτη φορά μάλιστα, πήγαν να δικαιολογηθούν πως επρόκειτο για Ευρωπαϊκή οδηγία.
Τη δεύτερη, αναγκάστηκαν να το μαζέψουν, μετά την γενική κατακραυγή.
Μπορεί να μου πει κάποιος, αν δεν ξεσηκωνόταν ο Πυρήνας, τί αποτελέσματα θα είχαμε σήμερα;
Και ποιά κυβέρνηση στο μέλλον θα μπορούσε να διορθώσει το κακό;
Πάμε στο Μεταναστευτικό.
Ψηφίσαμε τη Ν.Δ για να απαλλαγούμε από ΄κείνους που προσκαλούσαν τους λαθρομετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα και αντί να δώσει λύση στο μείζον ζήτημα, αυτή συμφώνησε με τον πολιτισμένο Βορρά, να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο ”μαντρί” λαθρομεταναστών, τους οποίους μάλιστα σκοπεύει στο μέλλον να μονιμοποιήσει, με τη δικαιολογία ότι έτσι θα λύσει το Δημογραφικό.
Στην πραγματικότητα όμως επιδιώκει αφενός να γίνει αρεστή στους Ευρωπαίους, αφετέρου να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες που θα δημιουργηθούν στην έλλειψη απαραίτητου εργατικού δυναμικού, μιας και σκοπεύει να επιφέρει έναν εργασιακό μεσαίωνα, προς τέρψη των ορέξεων του μεγάλου κεφαλαίου.
Και φτάνουμε στο θέμα της Μακεδονίας.
Στη μεγάλη απάτη και βεβαίως στο μεγάλο ξεπούλημα.
Η Ν.Δ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησαν και πήραν τη ψήφο του Ελληνικού λαού, υποσχόμενοι πως θα σταματήσουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας, που πήγε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Τσιπροκοτζιάδες, βάζοντας ΒΕΤΟ στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε και κάνοντας χρήση του όρου της Συμφωνίας των Πρεσπών πως η μή τήρηση της θα αποτελεί σοβαρό λόγο στον να καταγγελθεί, ξεκαθάριζαν -off the record για ευνόητους λόγους- πως με την πρώτη ευκαιρία, θα την καταγγείλουν και θα ζητήσουν την κατάργησή της.
Τελικώς, όχι μόνο δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους, αλλά και από την πρώτη στιγμή δήλωσαν αρωγοί της Ευρωπαϊκής πορείας των Σκοπίων, συμφώνησαν σε μνημόνια συνεργασίας μαζί τους, κάτι που θα αποτελέσει την ταφόπλακα στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τις Η.Π.Α να απειλήσουν με κυρώσεις, όποια πρόσωπα προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν, στην Εθνική προδοσία που ετοιμάζεται να διαπράξει.
Κατ΄αρχάς, ζητάμε απ΄αυτούς που έστειλε αυτό το τριήμερο η Πειραιώς, να μπουν στη σελίδα μας και να βρίσουν τον Καραμανλή και εμάς, από τον καθένας τους ξεχωριστά, να μας πουν αν σε κάτι από τα παραπάνω, είμαστε άδικοι.
Αν κάτι δεν ισχύει, αν σε κάτι λέμε ψέματα, αν παραπληροφορούμε το κόσμο ή αν υπερβάλουμε.
Κατά δεύτερο, να μας πουν, αν συμφωνούν και συναινούν, μ΄αυτό που πάει να γίνει.
Αν εκεί που οδηγούμαστε, πιστεύουν πως είναι το σωστό.
Αν θεωρούν ως τέλεια -γιατί έτσι χαρακτήρισαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη- όλα τα παραπάνω.
Τους ζητάμε να μας εξηγήσουν, γιατί είναι συριζαίος, εκείνος που δεν συμφωνεί, εκείνος που αντιδρά στο μεγάλο έγκλημα.
Να μας πουν, πότε το παραταξιακό συμφέρον αντίκειται του Εθνικού.
Και πότε το κομματικό συμφέρον, υπερτερεί της Ελλάδας.
Διότι, προβάλλοντας ως επιχείρημα, πως μ΄αυτά που λέμε δεν προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στην παράταξη, αυτό σημαίνει πως η παράταξη είναι πάνω και από την Ελλάδα.
Βεβαίως, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και ένα σορό άλλα θέματα.
Όπως για παράδειγμα, ότι ο Οικονομικός Εκτροχιασμός της χώρας, ξεκίνησε προ κορωνοϊού.
Αυτό, δεν το λέμε εμείς, το λένε οι στατιστικές.
Ή να μιλήσουμε για το πάρτι των ημετέρων, στα ασημικά της χώρας.
Το μπούκωμα των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε με Δημόσιο χρήμα, που το πήραν από την υπερφορολόγηση του Ελληνικού λαού.
Θα μπορούσαμε επίσης να μιλήσουμε και για ένα άλλο μείζον ζήτημα.
Αυτό των πλειστηριασμών.
Το ότι ετοιμάζονται να επιτρέψουν τις ανακεφαλαιοποιημένες με χρήματα που χρέωσαν στον Έλληνα πολίτη, τράπεζες, να πάρουν τα σπίτια του λαού και να τα δώσουν στο 8-10% της αξίας τους σε ξένα funds, τα οποία με τη σειρά τους θα ξεκοκαλίζουν Ευρωπαϊκά κονδύλια, για να στεγάζουν λαθρομετανάστες.
Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τον εργασιακό μεσαίωνα που πάνε να επιφέρουν, κάτι που θα οδηγήσει το πιο παραγωγικό κομμάτι του πληθυσμού μας, τους νέους μας, να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.
Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και στο πάρτι που έχει στηθεί με τον κορωνοϊό.
Για τις χουντικές τακτικές που προσπαθούν να εφαρμόσουν, εκφοβίζοντας όσους δικαιολογημένα έχουν τις αμφιβολίες τους για τα εμβόλια.
Θα μπορούσαμε να πούμε και να αναλύσουμε, τον Εθνικό διχασμό που έχουν επινοήσει, ώστε να βασιλεύουν αυτοί, σπέρνοντας τη διχόνοια μεταξύ των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων.
Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε πολλά.
Επικεντρωθήκαμε, σε ορισμένα θέματα, τα οποία -προσέξτε- αν τα αφήσουμε να προχωρήσουν και να κλείσουν, κατά τις επιδιώξεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η κατάσταση που θα δημιουργηθεί, δεν θα είναι αναστρέψιμη.
Όχι πως τα υπόλοιπα, είναι θέματα ήσσονος σημασίας.
Το αντίθετο μάλιστα.
Όμως, το μή αναστρέψιμο, αποτελεί τον εφιάλτη μας.
Ο Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, για μία ακόμη φορά, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Και θα αναλάβει μία σειρά πρωτοβουλιών, ώστε να αποτρέψει την κυβέρνηση των Εθνικών μειοδοτών να ολοκληρώσει το καταστρεπτικό της έργο.
Εγγυηθήκαμε προσωπικά, όταν ζητήσαμε από τον κόσμο μας να ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 και να την κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Και ΄μεις, τις υποσχέσεις μας τις κρατάμε.
Διότι, οι Καραμανλικοί, δεν είναι απατεώνες, σαν τους Μητσοτάκηδες και δεν πρόκειται να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό, ποτέ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ