Κατερινόπουλος: Το σπίτι στη Σούδα μπορεί να κρύβει απαντήσεις – Υπάρχει συνεργός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο ίσως δημόσιο πρόσωπο που εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος δικαιώθηκε για τις υποψίες του ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που σκότωσε την Καρολάιν.

Ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στην κυπριακή εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» τόνισε ακόμα μια φορά ότι εκείνος από την αρχή φώναζε ότι ο σύζυγός της είναι ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας.

Αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του γυναικοκτόνου περί βρασμού ψυχής, ο κ. Κατερινόπουλος υπογραμμίζει ότι: «είναι φανερό ότι υπήρχε προμελέτη» και πώς «στόχος του είναι να προβάλει τους δικούς του ισχυρισμούς για να μετριάσει την ποινή που αργότερα θα του επιβληθεί από το Δικαστήριο».

Μάλιστα ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε ότι οι αρχές έφτασαν καθυστερημένα στην εξιχνίαση της υπόθεσης: «Προσωπικά δεν πείστηκα ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ήμουν ο πρώτος που φώναζα ότι αυτός είναι, δεν το έλεγα τυχαία. Υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί».

Αναφορικά με τα σενάρια που θέλουν τον πιλότο να έχει συνεργό, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε: «Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο για να φτάσει στη δολοφονία» είπε.

Ο ίδιος φαίνεται πεπεισμένος για την ύπαρξη κάποιου συνεργού, πιθανόν εκτός της μεζονέτας: «Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι. Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή» τόνισε.

Επιπλέον, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε για την αναφορά που είχε κάνει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αναφορικά με ένα σπίτι στη Σούδα που έψαχνε να νοικιάσει ένα άτομο από το ζευγάρι και που είναι πολύ πιθανόν αυτή η κίνηση να «δείχνει» απαντήσει: «Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι» σχολίασε όλο νόημα ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ