5/08/2021

Περίεργες οι συνθήκες της ”αυτοκτονίας“ Δογιακη: Βρέθηκε με μια σφαίρα στην καρδιά και μια στον κρόταφο

Πεπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο του Σταύρου Δογιακη καθως βρέθηκε χτυπημένος με μα σφαίρα στην καρδιά και μια στον κρόταφο, κάτι που δημιουργεί πολλα ερωτηματικά οσο αφορά το σενάριο της αυτοκτονίας.

Ο Δογιακης ήταν συνιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» αλλα είχε πουλήσει το μερίδιο του από το εστιατόριο στον αδερφό του για 650.000 ευρώ και σκόπευε να ανοίξει μια νέα επιχείρηση εστίασης στη λεωφόρο Μεσογείων.

Μπορεί όλα να δείχνουν ότι ο 53χρονος θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με τις αρχές να ερευνούν ποιοι παράγοντες συνέβαλλαν στο να οδηγηθεί ο επιχειρηματίας στο απονενοημένο διάβημα.

Ο Σταύρος Δογιακής βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο σημείο της καρδιάς όπου όπως φαίνεται προσπάθησε να πυροβολήσει αρχικά τον εαυτό του. Η σφαίρα όμως προκάλεσε διαμπερές τραύμα και έτσι ο 53χρονος φέρεται να προσπάθησε ξανά, βάζοντας το όπλο στον κρόταφό του.

Το αυτοκίνητό του, ένα ασημένιο Smart βρέθηκε ασημένιο στη θέση Άη Γιάννης, στο Μαρούσι, εκεί όπου έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και χάθηκε το στίγμα του. Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν συναντήθηκε με κάποιον πριν πάρει τη μοιραία απόφαση, ενώ το όπλο που χρησιμοποίησε έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν εξαφανιστεί, ο Δογιάκης άφησε ένα χειρόγραφο σημείωμα στον αδερφό του, στο οποίο αναφέρει ότι τον καθιστά κληρονόμο της περιουσίας του. Μαζί με το σημείωμα άφησε και ένα κουτί με χρήματα τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ