Αποκαλύψεις από τον εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA και η επιχείρηση φίμωσής του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Fox News και στην εκπομπή Tucker Carlson Tonight μίλησε ο Δρ. Robert Malone ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA, που ανησυχεί για τον εμβολιασμό ειδικά σε νέες ηλικίες.

Μάλιστα κατήγγειλε ότι το YouTube διέγραψε μια μετάδοσή του κατά την οποία συζήτησε τις ανησυχίες και τα ευρήματά του. Ο οικοδεσπότης εκπομπής ανέφερε ότι ο Δρ. Robert Malone είναι ο «πιο κατάλληλος» ειδικός για τα εμβόλια mRNA, αλλά ότι οι εταιρείες ισχυρίζονται ότι είναι πιο ενημερωμένοι από αυτόν σχετικά με το θέμα.

«Μια νορβηγική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 100 κατοίκους γηροκομείων που πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων Pfizer και Corona. Διαπίστωσαν ότι τουλάχιστον δέκα από αυτούς τους θανάτους πιθανότατα προκλήθηκαν από το εμβόλιο. 10%», ανέφερε στην εκπομπή του ο Carlson.

Εν τω μεταξύ, η New York Post ανέφερε ότι οι ερευνητές βρήκαν μια σχέση μεταξύ σπάνιων περιπτώσεων νεανικής καρδιακής φλεγμονής και εμβολίων από την Pfizer και τη Moderna, που χρησιμοποιούν τη διαδρομή mRNA.

«Οι νεαροί ενήλικες στην αρχή της ζωής τους αναγκάζονται να κάνουν το εμβόλιο επειδή ο Tony Fauci το είπε» σχολίασε ο Carlson, προσθέτοντας ότι ο Malone «έχει δικαίωμα να μιλήσει», δεδομένης της εμπειρίας του.

Ο ειδικός γιατρός στα εμβόλια mRNA προειδοποιεί για έλλειψη «ανάλυσης κινδύνου-οφέλους».

«Οι ανησυχίες μου είναι ότι η κυβέρνηση δεν είναι ειλικρινής μαζί μας σχετικά με τους κινδύνους αυτούς. Και, λοιπόν, είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν εάν θα δεχτούν εμβόλια ή όχι, ειδικά επειδή είναι πειραματικά εμβόλια», δήλωσε ο Δρ. Malone, επισημαίνοντας ότι τα εμβόλια δεν εγκρίνονται επίσημα, αλλά αντ’ αυτού χορηγούνται υπό την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης.

«Αυτό είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα που σχετίζεται με την ηθική της κλινικής έρευνας», είπε. «Και έτσι, η ανησυχία μου είναι ότι ξέρω ότι υπάρχουν κίνδυνοι. Αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα και τα δεδομένα δεν έχουν καταγραφεί αρκετά αυστηρά, ώστε να μπορούμε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια αυτούς τους κινδύνους – Και ως εκ τούτου δεν έχουμε πραγματικά τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να πάρουμε μια λογική απόφαση».

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει ουσιαστική ανάλυση κινδύνου-οφέλους που εφαρμόζεται στα εμβόλια, ειδικά στην περίπτωση νεότερων Αμερικανών.

«Αυτή είναι μια από τις άλλες αντιρρήσεις μου, ότι μιλάμε για αυτές τις λέξεις ανάλυση κινδύνου-οφέλους περιστασιακά σαν να είναι πολύ βαθιά επιστήμη. Δεν είναι. Κανονικά σε αυτό το στάδιο, το CDC θα είχε πραγματοποιήσει αυτές τις αναλύσεις κινδύνου-οφέλους και θα ήταν βάση δεδομένων και επιστημονική βάση. Μπορώ να πω ότι ο λόγος κινδύνου-οφέλους για αυτούς που είναι κάτω των 18 ετών δεν δικαιολογεί εμβόλια και υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι δεν δικαιολογεί τον εμβολιασμό σε αυτούς τους πολύ νέους ενήλικες» δήλωσε ο Malone.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ