29/07/2021

Προκαλεί την κοινωνία η αμετανόητη Δημουλίδου: Δεν αναιρώ λέξη

Μιλώντας στο Open η Δημουλίδου, υπερασπίστηκε όσα ειπε για τον δολοφονο της 20χρονης Κάρολ;ιν: Ως συγγραφέας και άνθρωπος των γραμμάτων έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου. Χθες το βράδυ έκανα μία επεξηγηματική ανάρτηση, δεν αναιρώ ούτε λέξη απ’ όσα είπα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν το είχε προσχεδιάσει (ο Αναγνωστόπουλος το έγκλημα στα Γλυκά Νερά). Δεν μπορεί να είναι τόσο ανόητος και να έκανε τέτοια προχειροδουλειά.

Η Χρυσήιδα Δημουλίδου βγήκε τηλεφωνικά και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όπου το κλίμα ήταν ακόμη πιο εκρηκτικό.

Ο παρουσιαστής διάβασε αποσπάσματα της ανάρτησης της κ. Δημουλίδου και εκείνη αμέσως του απάντησε σε αρκετά προσβλητικό ύφος. «Μιλάτε την ελληνική γλώσσα; Δεν είπα ότι εικάζω, είπα ότι μπορεί να πέρασε από το μυαλό του, δεν είπα ότι υπήρχε αντικαταστάτης [του συζύγου της Καρολάιν]», ανέφερε.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «Δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες, ο γυναικοκτόνος δηλώνει ότι έγινε καβγάς, οφείλουμε να ακούμε αμφότερες τις πλευρές»…

Ο παρουσιαστής της εκπομπής απάντησε ότι πρόκειται για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της κοπέλας και ότι οι ιατροδικαστές λένε ότι δεν προηγήθηκε καβγάς.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου συνέχισε απτόητη λέγοντας ότι οι ιατροί και οι ιατροδικάστες δεν μπορούν να ξέρουν τι προηγήθηκε της δολοφονίας!

Τότε παρενέβη η Φάιη Σκορδά αναφέροντας σε έντονο ύφος ότι ο 33χρονος πιλότος άφησε ένα μωρό χωρίς μάνα. «Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγός ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι, χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;», αναρωτήθηκε.

Τότε, η συγγραφέας αναφέρθηκε σε νεότερη ανάρτησή της λέγοντας ότι έχει μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον γυναικοκτόνο, ο οποίος ωστόσο «κατέστρεψε τη ζωή του»! . «Δεν τον υπερασπίζομαι, γίνεται πανηγυράκι από τα ΜΜΕ για αυτό το θέμα γι’ αυτό δεν ήρθα στην εκπομπή σας», είπε.

Ακολούθησε αδιανόητη ένταση για αρκετά λεπτά ενώ η συγγραφέας μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο Αναγνωστόπουλος «αγαπούσε με τον τρόπο του την Καρολάιν» (!), ότι την κανιβαλίζουν και ότι υπήρξαν και θετικά σχόλια προς το πρόσωπό της.

Τέλος, απάντησε: «Με παραφράζετε! Μη μου παριστάνετε τον έξυπνο για να πουλήσετε, μη μου ρίξετε καμία ευθύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ