Θλιβερή εμφάνιση Μητσοτακη στη συνεντευξη τύπου: Αντί να δωσει απαντήσεις για την Τουρκία, υποσχέθηκε προνόμια στους εμβολιασμενους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλιβερός γα άλλη μια φορά ο Έλληνας πρωθυπουργός που κρύφτηκε πίσω απο υποσχέσεις για προνόμια στους εμβολιασμενους,(τα οποια ενδέχεται να διχάσουν την ελληνική κοινωνία), αντί να δώσει εξηγήσεις για όσα κέρδισε η Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας στη σύνοδο κορυφής.

Ένας πρωθυπουργός κατώτερος των περιστάσεων, που κρυβει τις υποχωρήσεις στα εθνικα θέματα κάτω απο το χαλί (η μάλλον χάλι) του εμβολιασμού:

Σε ό,τι αφορά στη μετάλλαξη τύπου Δέλτα, στην δική μου παρέμβαση υποστήριξα πως δεν πρέπει να πάμε σε λογική νέων περιορισμών, αλλά αντιθέτως να επιταχύνουμε τους εμβολιασμούς.

Το είπα και χθες, όσοι έχουν εμβολιαστεί είναι προστατευμένοι, οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν. Πρέπει και στην χώρα μας να απευθυνθούμε τόσο προς τους νέους, όσο και προς τις μεγαλύτερες ηλικίες να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Οσο αφορά τα προνόμια στους εμβολιασμενους ειπε: υπομονή έως την ερχόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να σκεφτούμε πώς θα προσεγγίσουμε πιο έξυπνα όλους όσοι δεν έχουν πάρει ακόμα απόφαση να εμβολιαστούν.

Είναι απολύτως εφικτός ο στόχος να μην υπάρξει πισωγύρισμα, να μην ξανακάνουμε lockdown λόγω των μεταλλάξεων, αλλά αυτό εξαρτάται από όλους μας.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο κριτήριο των Ελλήνων πολιτών. Αντιλαμβάνομαι τους όποιους δισταγμούς. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του, αλλά αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα σταματήσουμε να προσέχουμε. Θα πρέπει επίσης να είμαστε έτοιμοι να ελέγξουμε τοπικές εξάρσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ