Η λογοκρισία στο λογαριασμό του Παύλου Πολάκη, συνιστά απειλή κατά του πολιτεύματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί κάποιος να συμφωνεί η να διαφωνεί με τον Παύλο Πολάκη. Μπορεί κάποιος να απεχθάνεται τον Παύλο Πολάκη. Ο Παύλος Πολάκης όμως είναι εκλεγμένος βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και πρώην υφυπουργός. Καθώς και στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εάν ο Παύλος Πολάκης κάνει κάτι πολιτικά εσφαλμένο, θα κριθεί από τους έλληνες ψηφοφόρους. Εάν ο Παύλος Πολάκης τέλεση παράνομη πράξη, θα κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εάν για παράδειγμα ο Παύλος Πολάκης διασπείρει ψευδείς ειδήσεις η συκοφαντήσει, θα τιμωρηθεί από την δικαιοσύνη η οποία είναι και η μοναδική αρμόδια αρχή στο δημοκρατικό πολίτευμα για να διαπιστώσει εάν οποιοσδήποτε πολίτης έχει παραβεί την νομοθεσία.

02C03222 2494 416C B8B0 CAE3C4D70838

Όταν όμως μία ιδιωτική εταιρεία χωρίς προηγούμενη δικαστική απόφαση θυμώνει έναν εκλεγμένο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, τότε δεν βάλλει κατά του Παύλου Πολάκη, αλλά του ίδιου του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Και αυτά τα τερατουργήματα πρέπει να σταματήσουν άμεσα και η αυτουργοί τους να τιμωρηθούν παραδειγματικά από την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία υποχρεούται να προστατεύσει το δημοκρατικό πολίτευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ