Ο διεθνής διασυρμός τελειώνει μόνο με την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σκοπιανός πρόεδρος προσπάθησε, φαινομενικά, να διορθώσει τά συμβάντα στά γήπεδα της UEFA,αλλά μάταια. Οι πόθοι δέν κρύβονται, καί θά είναι μέγας βλάξ ο κάθε επ αυτού καλόπιστος. Διότι πριν λαλήσει, τά γελάκια μέ τον Ολλανδό ομόλογο όπως καί τά μετέπειτα ( φορτωμένα ειρωνεία) μέ τον Έντι της Αλβανίας, έδειξαν, όχι μερικές, αλλά πολλές του προσεχούς έργου σκηνές.
Αν περιμένουμε στήριξη από διεθνείς οργανισμούς, πλανώμεθα οικτρώς. Αφού παντού συμμετέχουν Άγγλοι, Γερμανοί, καί οι λοιποί. Η απάντηση « ας προσέχατε τί υπογράψατε» θα είναι πάντα μπροστά μας.

Συνεπώς έστω καί τώρα ας ξαναδιαβάσουν εκεί στό ΥΠΕΞ την συμφωνία, ούτως ώστε τήν επόμενη φορά νά είμαστε τουλάχιστον έτοιμοι για άμεση αντιμετώπιση της πρόκλησης καί όχι να τρέχουμε αλλόφρονες μέ τα σώβρακα (ορα Ζαγοράκης) επιστρέφοντας άδειανοί ψάχνοντας, πολύ αργά να βρούμε το λάθος; την αβλεψία; την αποκοτιά; Όταν η ζημιά έχει ήδη γίνει (διεθνής διασυρμός) καί αντί για νά δικαιολογήσουν στό λαό τα αδικαιολόγητα
να προλάβουν « νά σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται». Σιγά πού θά τό κάνουν.

Διότι ο μόνος τρόπος να το κάνουν είναι να ακυρώσουν εδώ και τώρα την συμφωνία των Πρεσπών, που δήθεν την πολεμούσαν προεκλογικά. Αποδείχτηκε όμως ότι την ήθελα πιο πολύ κι από τον ΣυΡιζΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ