Λιβύη: Ο ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας εκτοξεύει απειλές και ζητά λιθοβολισμό των ανόητων που θέλουν την έξοδο της Τουρκίας από τη χώρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο  Σαάντ αλ Ομπάϊντι, ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έγραψε, στο λογαριασμό του στο Facebook: «Στην τελευταία επίθεση (4/4/2019) στην αγαπημένη μας πρωτεύουσα, την Τρίπολη, που έγινε με τη συνενοχή πολλών χωρών και τη συνενοχή σχεδόν  της διεθνούς κοινότητας,  μετά τον Παντοδύναμο, μόνο το κράτος της Τουρκίας δεν μας άφησε, ήρθε από μακριά και εμπόδισε την πτώση της πρωτεύουσας, εμποδίζοντας έτσι την πτώση ολόκληρου του προγράμματος της επανάστασης».

Και συνέχισε:

«Αυτός που ζητά την έξοδο της Τουρκίας από τη Λιβύη, είναι ανόητος και πρέπει να διαταχθεί να τον λιθοβολήσει ο λαός. Αυτό είναι το σαφές μήνυμά μου και πρέπει να ακούσουν όλοι οι ανόητοι», είπε χαρακτηριστικά.

Να τα βλέπουν αυτά οι ηγέτες της Δύσης που με την απαθή έως προκλητική στάση υποστήριξης του φασιστικού κράτους της Τουρκίας δίνουν πάτημα στους μουσουλμάνους τουρκόφιλους τζιχαντιστές να εκτοξεύουν απειλές κατά πάντων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ