25/07/2021

Το τηλεοπτικό καναλι Άλφα, απειλεί όσους εργαζόμενους δεν εμβολιαστούν

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha εκδίδει «εντολή» υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσωπικό του, προειδοποιώντας όσους δεν εμβολιαστούν έως τον Σεπτέμβριο με πρόσθετα «νόμιμα» μέτρα, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα προχωρήσει σε απολύσεις μη εμβολιασμένων!

2AA6B3BA 4FDB 40FB 81AE A453F8129B77

Στα προσωπικά μέιλ εργαζομένων του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού Alpha έφθασε μήνυμα της διοίκησης με το οποίο ενημερώνει το προσωπικό πως οφείλει να προχωρήσει άμεσα σε εμβολιασμό.

Το μήνυμα δεν μένει μόνο στην ενημέρωση για τις επιπτώσεις της μετάλλαξης Δέλτα ή στην παρακίνηση των εργαζομένων να εμβολιαστούν.

Απεναντίας προχωρά σε «απειλές» σε όσους δεν προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους, ζητώντας ενημέρωση από γιατρό -παραβιάζοντας και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα- για τους πιθανούς λόγους μη εμβολιασμού για λόγους υγείας, ως τις 15 Ιουλίου. Προειδοποιεί δε πως από την 1η Σεπτεμβρίου θα λάβει μέτρα. Η εταιρεία, γράφει, θα εξαντλήσει τα περιθώρια που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. «Επισημαίνουμε τέλος πως η εταιρεία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους υπαλλήλους/συνεργάτες», καταλήγει.

Πηγή: ΠΡΙΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ