Έλεος πια! Πορτοσάλτε και Βασιλακόπουλος εξόργισαν το πανελλήνιο: Aπαιτούν να πληρώνουν το νοσοκομείο οι ανεμβολίαστοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε εκπρόσωποι της κυβέρνησης να ήταν ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος!

Τα όσα παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ πραγματικά ξεπερνούν κάθε όριο… Μόλις μια ημέρα μετά την πρόταση του να εμβολιαστούν υποχρεωτικά και οι εστιάτορες, ο καθηγητής πνευμονολογίας ξεπερνά ακόμα και τις παλινωδίες της κυβέρνησης να διαχωρίσει τους πελάτες της εστίασης σε πολίτες δύο ταχυτήτων με μεθόδους «απαρτχάιντ», τώρα στηρίζει την ανεκδιήγητη πρόταση του Πορτοσάλτε…

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πιστός στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ, ζητάει να καταπατηθεί το ίδιο το Σύνταγμα που ορίζει το δικαίωμα των πολιτών στις παροχές υγείας και απαιτεί να πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι τα έξοδα νοσηλείας τους σε περίπτωση που νοσήσουν από κορωνοϊό. Ο ίδιος άλλωστε πριν λίγο καιρό όταν κατακαίγονταν τα Γεράνεια Όρη, έριχνε τις ευθύνες στους πολίτες επειδή δεν είχαν… ασφαλίσει τα σπίτια τους! «Να χρεωθεί γι’ αυτό… δεν είναι τιμωρία, είναι προϋπόθεση! Σου δίνεται ένα όπλο να σώσεις τον εαυτό σου, εσύ πας και χρεώνεις το σύστημα Υγείας» δήλωσε ανερυθρίαστα ο Πορτοσάλτε!

Ο ίδιος μάλιστα άνοιξε συζήτηση για το πόσο κοστίζει κάθε ΜΕΘ και ο Βασιλακόπουλος έσπευσε να τον σιγοντάρει. Σα να τα πληρώνει από την τσέπη του, ο καθηγητής Πνευμονολογίας ανέφερε ότι το κόστος ανέρχεται στις 5.000 ευρώ. Μάλιστα όπως ανέφερε το κράτος δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει άλλες ΜΕΘ (σ.σ.είχε όμως χρήματα να μοιράζει στα κανάλια) και ότι ακόμα και αν έρθει έρθει ένας μάγος και μας δώσει έξτρα κλίνες, δεν υπάρχει το απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Με λίγα λόγια ο Βασιλακόπουλος επιβεβαίωσε άθελά του το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Τη στιγμή που όλες οι χώρες έχουν επικεντρωθεί στο να ενισχύσουν τις ιατρικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τον Βασιλακόπουλο στη χώρα μας δεν υπάρχουν άλλοι γιατροί και νοσηλευτές. Ωστόσο ο καθηγητής δεν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει προσλάβει μόνιμο προσωπικό αλλά μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει μόνο σε προσωρινές συμβάσεις!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ