Καταδίωξη του Αντόνιο Μπαντέρας από περιπολικά του Μαϊάμι στη Θεσσαλονίκη – Κάτοικοι ξενύχτησαν στα γυρίσματα ταινίας του Hollywood

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιπολικά του Miami Beach της Φλόριντα “καταδιώκουν” με επικίνδυνους ελιγμούς τον Αντόνιο Μπαντέρας στη…Θεσσαλονίκη – Κάτοικοι ξενύχτησαν παρακολουθώντας τα γυρίσματα της ταινίας του Hollywood. Κασκαντέρ ντυμένοι αστυνομικοί και περιπολικά Mustang με πινακίδες της Φλόριντα των ΗΠΑ καταδιώκουν το αυτοκίνητο του Αντόνιο Μπαντέρας.

Δεν βρισκόμαστε όμως στον δρόμο κάποιας αμερικανικής πόλης, αλλά στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στον Κ12, στη συμβολή της Μουδανιών, όπου γυρίζονται σκηνές της ταινίας του Hollywood «The Enforcer». Είναι η πρώτη παραγωγή του Χόλιγουντ στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, που έχει ξεκινήσει τα πρώτα της γυρίσματα. Επάνω σε ένα ειδικό πάτωμα βρίσκεται το βαθύ πράσινο Plymouth Barracuda πλαισιωμένο με κινηματογραφικές κάμερες, καλώδια, ανακλαστήρες και συστήματα φωτισμού. Στη θέση του οδηγού, ο Αντόνιο Μπαντέρας που «συνομιλεί» με τον συμπρωταγωνιστή του και η κάμερα υπερ-υψηλής ευκρίνειας Arri στο πλάι γράφει εικόνες. Το πρώτο πέρασμα του αυτοκινήτου με τον πρωταγωνιστή θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη- με αλλά και χωρίς την κουστωδία των υπόλοιπων οχημάτων με τις αμερικάνικες πινακίδες, με μεγαλύτερες αλλά και μικρότερες ταχύτητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ