Χανιά: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στον θάνατο την νεαρή Γαλλίδα τουρίστρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αρχή του τραγικού τέλους για την νεαρή Γαλλίδα τουρίστρια, Βιολέτ Γκιγκανό, άρχισε 3 χλμ πριν την επιστροφή της στον Κριό, στα Χανιά.

Οπως αναφέρει το flashnews.gr, 29χρονη κοπέλα είχε διανύσει το μονοπάτι Ε4 πραγματοποιώντας τη διαδρομή Κριός – Λαφονήσι. Κατά την επιστροφή της στο Ακρωτήρι του Κριού, 3 χλμ πριν , αντί να στρίψει αριστερά κατευθύνθηκε στα δεξιά της.

H επικρατέστερη εκτίμηση δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της.

Εξάλλου, εκείνες τις ημέρες επικρατούσαν συνθήκες καύσωνα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη ούσα αποπροσανατολισμένη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καύσωνα, εξαντλήθηκε και χάθηκε. Εξετάζεται δηλαδή το σενάριο η κοπέλα να έχασε πλέον τις δυνάμεις της και αυτό να οδήγησε στη μοιραία κατάληξη.

Να σημειωθεί ότι το σώμα της λόγω και της αφόρητης ζέστης αυτές τις ημέρες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Σε κάθε περίπτωση το αν η εκτίμηση αυτή επιβεβαιωθεί θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης Βιολέτ.

Πηγή: Flashnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ