Αλβανός σωματέμπορος εξέδιδε ανήλικη που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κύκλωμα σωματεμπορίας εμπλέκονται οι υπεύθυνοι της μυστηριώδους εξαφάνισης της 17χρονης Αμάντας, στις 3 Ιουνίου 2021 από την περιοχή του Χαϊδαρίου.

Η ανήλικη κοπέλα, για την εξαφάνιση της οποίας είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 55χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε την κοπέλα από την περιοχή της και να την εξέδιδε, φτάνοντας, μάλιστα στο σημείο να βάλει «ροζ» αγγελία με φωτογραφία της 17χρονης σε ανάλογη ιστοσελίδα. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας την πληροφορία για τη συγκεκριμένη αγγελία, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έφτασαν στη σύλληψη του σωματέμπορου σε ξενοδοχείο στην Αγία Παρασκευή, όπου είχε κλειστεί το ραντεβού.

Αποτροπιασμό, εξάλλου, προκαλεί και η ύπαρξη της εν λόγω ιστοσελίδας, η οποία περιλαμβάνει αγγελίες ανήλικων κοριτσιών, ενώ ο άνδρας που συνελήφθη φέρεται να είναι ο αρχηγός του κυκλώματος σωματεμπορίας.

Η άτυχη Αμάντα βρίσκεται, πλέον, μαζί με ψυχολόγο που το βοηθάει να ξεπεράσει το σοκ, ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνα στο χώρο όπου κρατούνταν το ανήλικο κορίτσι, με την ελπίδα να φτάσουν στα ίχνη αντίστοιχων περιπτώσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ