Έχουμε τα καλύτερα κοτόπουλα στον κόσμο και εισάγουμε κοτόπουλα με σαλμονέλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηλιθιότητα στο απόγειο. Πραγματικά, απορούμε εάν υπάρχουν έλληνες που αγοράζουν εισαγόμενο κοτόπουλο την ώρα που έχουμε το καλύτερο κοτόπουλο στον κόσμο. Αλλά για να τα εισάγουν κάποιοι, σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι βλαμμένοι που τα αγοράζουν.

Μην αγοράζετε προϊόντα εισαγωγής. Τα ελληνικά προϊόντα είναι εξαιρετικά, και ειδικά τα προϊόντα διατροφής είναι τα καλύτερα. Ένα προϊόν που έχει αυτάρκεια σε παραγωγή, δεν πρέπει επουδενί να γίνεται εισαγωγή. Και επειδή το κράτος κοιμάται, μόνο εμείς οι έλληνες μπορούμε να βάλουμε μια τάξη. Κάνοντας απλώς εμπάργκο. Τόσο απλά.

58D3275E 2B74 421F 9A59 395CE0C3AD56

Δείτε την ανακοίνωση

«Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία προϊόντος με στοιχεία:

Παρασκεύασμα από φιλέτο στήθους κοτόπουλου χωρίς κόκαλο και δέρμα κατεψυγμένο σε πλαστικό περιέκτη 1000 gr περίπου, με ημερομηνία παραγωγής / κατάψυξης 07/04/2021 και ημερομηνία ανάλωσης 07/10/2022, που παράγεται στην Ολλανδία, (ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: N.VRIESEKOOP BV ΟΛΛΑΝΔΙΑ Biestkampweg 2, 5249 JV Rosmalen Netherlands, NL 5582 EG.), με την εμπορική ονομασία «IQF VRIESEKOOP» και διατίθονταν από την επιχείρηση «ΜΑΡΤ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ» και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του ΕΦΕΤ διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα. Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου αποτυπώνεται στην παρακάτω) να μην το καταναλώσουν»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ