Φωτιά στην Ύδρα: Βουλευτής Μπουτσικάκης ζητά έλεγχο ευθυνών και του Δημάρχου Κουκουδάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

– Βόμβα στην Ύδρα μετά τη δεύτερη πυρκαγιά στην παράνομη χωματερή

– «Πλάγιες Βολές» Μπουτσικάκη κατά Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη 

– Ο Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιά & Νήσων ζητά να εξεταστούν οι ευθύνες των τοπικών αρχών σχετικά με την άσκηση των νόμιμων καθηκόντων τους

– Καταγγέλει ότι η φωτιά έκαιγε συνέχεια επί 18 ημέρες!

Μπαράζ εξελίξεων αναμένεται μετά την αναφορά του Κυβερνητικού Βουλευτή Α’ Πειραιά & Νήσων Χριστόφορου Μπουτσικάκη στους συναρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις φωτιές στην παράνομη χωματερή της Ύδρας.

Με πληροφορίες απο το piraeuspress.gr

Ο κ. Μπουτσικάκης αποκαλύπτει ότι ουσιαστικά δε μιλάμε για δεύτερη πυρκαγιά, αλλά για μια πυρκαγιά που σιγοκαίει εδώ και 18 μέρες, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της Ύδρας.

Αν ισχύει βέβαια κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεστε όλοι ότι προκύπτουν σοβαρές ευθύνες οι οποίες και θα διερευνηθούν από τη δικαιοσύνη.

Όπως αποκάλυψε με σχετικό ρεπορτάζ του το Piraeus Press, το ζήτημα έχει πολλές προεκτάσεις.

Μάλιστα στην αναφορά του κ. Μπουτσικάκη αναφέρεται σχετικό δημοσίευμα του τοπικού ενημερωτικού σάιτ που κάνει λόγω και για επέκταση της πυρκαγιάς σε ιδιόκτητα κτήματα, όπως επίσης και σε πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στο Δήμο Ύδρας από την Περιφέρεια Αττικής σχετικά με την παράνομη λειτουργία της χωματερής.

Διαβάστε ολόκληρη την αναφορά του Χριστόφορου Μπουτσικάκη:

73A81489 B28C 435B 9ECD 08CE402B076E

EDD7CD96 44F7 4035 8DBF 8FED1C9E40AD

Το Piraeus Press παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στο νησί της Ύδρας, καθώς παρά τα 7 χρόνια Δημαρχίας Κουκουδάκη, φαίνεται ότι σοβαρά προβλήματα που αποτελούν απειλή για την υγεία και την τοπική οικονομία του νησιού, δεν έχουν ακόμα επιλυθεί!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ