Εξωφρενικό άρθρο της Αυγής υπέρ των τουρκικών σχεδίων στην Θράκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εφημερίδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του ΣυΡιζΑ δηλαδή, δημοσίευσε άρθρο το οποίο στρέφεται ευθέως όχι μόνο κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου για την «τουρκική ένωση Ξάνθης», αλλά ενστερνίζεται πλήρως την τουρκική ρητορική σε βαθμό που συνιστά αμφισβήτηση ακόμα και της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας!

Πως είναι δυνατόν η εφημερίδα που εκφράζει ένα κόμμα εξουσίας όπως ο ΣυΡιζΑ, να κάνει λόγο για «ελληνική διοίκηση» και να παρουσιάζει τις Τουρκικές οργανώσεις που δρουν στην Θράκη, ως περίπου «φιλανθρωπικά ιδρύματα»;

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις στελεχών και βουλευτών του ΣυΡιζΑ, που αν μη τι άλλο θα έπρεπε να οδηγηθούν άμεσα στην διαγραφή, εάν δεν εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος. Εάν όμως εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος και δεν διαγράφουν, πρέπει να διαγραφεί άμεσα ο ίδιος ο ΣυΡιζΑ από το πολιτικό σκηνικό.

Διότι εάν κάποιοι αχυράνθρωποι της Τουρκίας πιστεύουν ότι την ώρα που η Τουρκία σφάζει σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα, διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ως κοινό παρονομαστή έχει διάφορες ενώσεις σε τρίτες χώρες που της χρησιμοποιεί για να εισβάλει και να καταργεί την εθνική κυριαρχία ανεξάρτητων κρατών, θα πείσουν τους Έλληνες για τουρκικές «καλές προθέσεις», πλανώνται.

Για την ακρίβεια, όποιος εν έτει 2021 υποστηρίζει έμμεσα ή άμεσα την φασιστική Τουρκία και τις προθέσεις της, δεν μπορεί να επικαλεστεί «άγνοια». Είναι συνεργός της.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ