Κατέρρευσε η Ναταλια Γερμανού στο φινάλε της εκπομπης της – Τα δάκρυα του Κώστα Τσουρού στο Καλύτερα δεν γίνεται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μία μεγάλη αγκαλιά με τους συνεργάτες της και με το όλο νόημα τραγούδι «Εμείς» καλωσόρισε η Ναταλία Γερμανού το τηλεοπτικό κοινό στην τελευταία εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τη φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια έκανε λόγο για μία ημέρα ιδιαίτερης φόρτισης τόσο για το φινάλε αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα βρίσκεται σε απαρτία από το φθινόπωρο στην αρένα του Σαββατοκύριακου:

Ήμουν πολύ τυχερή αυτή τη χρονιά γιατί συνεργάστηκα με ανθρώπους καταπληκτικούς και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους -θα μου επιτρέψετε καταρχάς- που δούλεψαν πολύ οι άνθρωποι αυτοί, όλους και τον καθένα ξεχωριστά. Αυτούς που θα συνεχίσουν του χρόνου και αυτούς που γιατί να το κρύψουμε δέχτηκαν μια καλύτερη πρόταση και με όλη μου την καρδιά τους εύχομαι να εξελιχθούν και να είναι καλύτερα εκεί που θα είναι.

Παναγιώτη Ραφαηλίδη ευχαριστώ που είσαι φίλος μου, το Ναταλάκι ήταν δική μου ανακάλυψη, είναι δημοσιογράφος είναι ένα κορίτσι που κάνει καταπληκτικές συνεντεύξεις, την πήρα τηλέφωνο το καλοκαίρι και την ρώτησα αν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση και μου είπε μαζί σου ναι. Εβελίνα μου, είσαι τόσο καλή που μερικές φορές απορώ αν είσαι αληθινή, δεν έχω λόγια για εσένα. Είσαι η ζωντανή μου βαλεριάνα όταν είμαι στεναχωρημένη αγγίζω την Εβελίνα και ηρεμώ. Θοδωρή μου στα είπα και θα στα ξανά πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υπέροχη χαρά που είχα να συνεργαστώ φέτος μαζί σου. Κώστα μου, αγάπη μου αυτά τα 3 χρόνια πέρασα πολύ καλά μαζί σου, με έκανες πολύ καλή δημοσιογράφο παρόλο που δεν θέλω να δηλώνω δημοσιογράφος, με την πολύτιμη βοήθεια σου. Κάναμε πολύ καλή δουλειά μαζί είσαι τόσο καλός στην δουλειά σου, το ξέρω ότι με αγαπάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ