Οδηγός αποκάλυψε πως λεωφορείο δεν είχε χειρόφρενο και τον έβαλαν σε 10ημερη αργία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αποκαλυπτικό βίντεο του οδηγού του ΟΑΣΘ που παρουσιάζει λεωφορείο που κινείται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης χωρίς χειρόφρενο, του «κόστισε» 10ημερη αργία που επιβλήθηκε από τη διοίκηση του Οργασνισμού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας την επιβολή της συγκεκριμένης ποινής αναφέρει πως «είναι προφανές ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του Γιώργος Σκόδρας, ενοχλήθηκε από την αλήθεια που βγήκε στην επιφάνεια. Ενοχλήθηκε που θόλωσε η πλασματική εικόνα που παρουσίαζαν τόσο ο ίδιος όσο και ο πολιτικός του προϊστάμενος Κώστας Καραμανλής για τον Οργανισμό».

Με πληροφορίες απο το tvxs.gr

Και πρόσθεσε: «Συνεχίζοντας τις εκδικητικές του πρακτικές ο κύριος Σκόρδας, που συγκεντρώνει πλέον όλες τις αρμοδιότητες, ως το μοναδικό εκτελεστικό μέλος του Διοικητικό Συμβουλίου, επιχειρεί να φιμώσει κάθε φωνή που αμφισβητεί την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει για τον ΟΑΣΘ».

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης καταλήγει λέγοντας η πράξη του προέδρου του ΟΑΣΘ «αποδεικνύει για άλλη μία φορά πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην χαλάσει το αφήγημα του, για να μπορεί να στρώσει το χαλί για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ