Κατέρρευσε και το σύστημα “Τουρισμός για όλους” αλλά ο Πιερρακάκης είναι ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕ τον λένε “επιτυχημένο”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το οποίο λήγει σήμερα, άφησε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Ant1, «θα δούμε αν συνεχίζεται η ζήτηση για το πρόγραμμα και θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε νέα παράταση».

Ο υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή τουριστική κίνηση στη χώρα, λέγοντας πως «δεδομένου των συνθηκών η χώρα πάει πάρα πολύ καλά. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης φτάσαμε στο 83% του 2019. Συνολικά, στα περιφερειακά αεροδρόμια, είμαστε περίπου στο 55% με 60% του 2019 και στο αεροδρόμιο της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες έχουμε αγγίξει και το 65% του 2019. Τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά για την ώρα».

«Τουρισμός για Όλους»: Λήγει η παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα

Πάντως αν δεν ισχύουν όσα ανεπίσημα είπε ο Χάρης Θεοχάρης, στο ΑΝΤ1 , σήμερα  Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, λήγει η παράταση 3 ημερών που δόθηκε στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» λόγω της αδυναμίας του συστήματος.

Και σήμερα, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης συμμετοχής, μέσω της πλατφόρμας “tourism4all.gov.gr“. Επομένως, όλοι οι πολίτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ανεξαρτήτως των τελευταίων ψηφίων ΑΦΜ, μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ