25/07/2021

Κατέρρευσε και το σύστημα “Τουρισμός για όλους” αλλά ο Πιερρακάκης είναι ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕ τον λένε “επιτυχημένο”

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το οποίο λήγει σήμερα, άφησε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Ant1, «θα δούμε αν συνεχίζεται η ζήτηση για το πρόγραμμα και θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε νέα παράταση».

Ο υπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή τουριστική κίνηση στη χώρα, λέγοντας πως «δεδομένου των συνθηκών η χώρα πάει πάρα πολύ καλά. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης φτάσαμε στο 83% του 2019. Συνολικά, στα περιφερειακά αεροδρόμια, είμαστε περίπου στο 55% με 60% του 2019 και στο αεροδρόμιο της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες έχουμε αγγίξει και το 65% του 2019. Τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά για την ώρα».

«Τουρισμός για Όλους»: Λήγει η παράταση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα

Πάντως αν δεν ισχύουν όσα ανεπίσημα είπε ο Χάρης Θεοχάρης, στο ΑΝΤ1 , σήμερα  Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, λήγει η παράταση 3 ημερών που δόθηκε στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» λόγω της αδυναμίας του συστήματος.

Και σήμερα, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης συμμετοχής, μέσω της πλατφόρμας “tourism4all.gov.gr“. Επομένως, όλοι οι πολίτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ανεξαρτήτως των τελευταίων ψηφίων ΑΦΜ, μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ