Βράζει η κοινωνία για τα προνόμια των ανεμβολιαστων βουλευτων που κουνάνε το δάκτυλο στους πολίτες – Τα μέτρα Μητσοτακη θα ισχύσουν και για αυτούς;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο την αρχή της πανδημίας οι βουλευτές εξαιρούνται απο τα σκληρα μέτρα στα πλαίσια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Πλέον όμως η κοινωνία μεταλλάσσεται σε κοινωνία δυο ταχυτήτων οπου οι πολίτες θα χωρίζονται σε εμβολιασμενους με δικαιώματα και σε ανεμβολιαστους που θα τους αναστέλλονται σταδιακά δικαιώματα ώστε να απομονωθούν κοινωνικά.

Το ερώτημα λοιπόν ειναι αν οι βουλευτές θα εξαιρούνται απο τα μέτρα διαχωρισμού των πολιτών σε εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους. Ήδη ο πρωθυπουργός παρα τις εισηγήσεις που δέχθηκε δεν τόλμησε να ανακοινώσει υποχρεωτικους εμβολιασμούς για τους βουλευτές και κυρίως για τους βουλευτές του κόμματος του.

Ειναι πλέον κοινό μυστικό πως το κυβερνητικό κομμα ειναι φωλιά ανεμβολιαστων που κουνάνε το δάκτυλο στους υπόλοιπους αλλα οι ίδιοι σωπαίνουν για τους εαυτούς τους. Ο πρωθυπουργός δεν τολμά να δημοσιοποιήσει τις βεβαιώσεις εμβολιασμού του συνόλου των βουλευτων που τον στηρίζουν γιατί πολύ απλά αν το κανει την επόμενη μέρα μπορει να μην ειναι πρωθυπουργός.

Αν μάλιστα εξαιρέσει ξανά τους βουλευτές απο τα νεα μέτρα που θα επιτρέπουν  την είσοδο στους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας μόνο σε εμβολιασμενους τότε πολύ απλά θα επιβεβαιώσει με τις πράξεις του αυτο που ψιθυρίζεται πίσω απο τις κλειστές πόρτες για ανεμβολιαστους κυβερνητικούς βουλευτές που κουνάνε το δάκτυλο στους πολίτες ενώ οι ίδιοι αποφεύγουν το εμβολιο οπως ο διαβολος το λιβάνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ