Πρόκληση που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ΣΚΑΪ: Σε φεστιβάλ στα κατεχόμενα για την επέτειο του Αττίλα ο Ατζούν! Ο λαλίστατος Πορτοσάλτε έχει άραγε να κάνει κανένα σχόλιο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοφανούς μεγέθους πρόκληση από τον Τούρκο παραγωγό και εκατομμυριούχο, στενό συνεργάτη του ΣΚΑΪ, Ατζούν Ιλιτζαλί, που εκθέτει ανεπανόρθωτο τον σταθμό του Φαλήρου.

Ο Ατζούν που έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια του στην ελληνική τηλεόραση μέσω ΣΚΑΪ και δεν χάνει την ευκαιρία από το Survivor να κάνει κήρυγμα… ελληνοτουρκικής φιλίας, σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί σε φεστιβάλ στο ψευδοκράτος!

Θα συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή διάφορων Τούρκων ποδοσφαιριστών, με τον Ταγίπ Ερντογάν μάλιστα να αναλαμβάνει τον ρόλο προπονητή. Ο φιλικός αγώνας θα γίνει στο στάδιο «Ατατούρκ» στην κατεχόμενη Λευκωσία. Και εντάσσεται στο τριήμερο φεστιβάλ με τίτλο: «Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού και Αθλητισμού Βόρειας Κύπρου». Και το διοργανώνει το ψευδοκράτος για να γιορτάσει τα 47 χρόνια από την τουρκική εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ατζούν είναι στενός φίλος εδώ και πολλά χρόνια του σουλτάνου και δεν είναι τυχαίο ότι τον κάλεσαν στο ψευδοκράτος! Ο ΣΚΑΪ και ο λαλίστατος Πορτοσάλτε έχουν να κάνουν άραγε κανένα σχόλιο;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ