Καταπέλτης ο Τσίπρας στην Βουλή: Λιποτάκτης ο πρωθυπουργός – Ήρθε χθες να μιλήσει στη Βουλή, ενώ ήξερε ότι είμαι εκτός Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη θέση που πήγατε να βάλετε το Νίκο Παππά, κάθεται ήδη άλλος. Κάθεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εδώλιο, γιατί εν μέσω πανδημίας πυροδοτεί την κοινωνική έκρηξη και τον διχασμό. Και γιατι διαστρέφει την αλήθεια. Η υπόθεση Novartis ένα σκάνδαλο σε όλο τον κόσμο για τον κ Μητσοτάκη είναι σκευωρία.

Διασύρει κάθε έννοια δικαιοσύνης για να είναι αρεστός σε αυτούς που και ο Κώστας Καραμανλής αλλά και ο πατέρας του είχε καταγγέλλει ως νταβατζήδες. Στήσατε μια προανακριτική χωρίς στοιχεία μόνον και μόνον για να ικανοποιήσετε εκείνους που ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μονο δεν τους μοίρασε εκατομμύρια και δεν τους έδωσε άδειες αλλά τους αναγκασε να πληρώσουν από την τσέπη τους.

Και δεν το συγχωρούν, όπως και δεν συγχωρούν οτι ο Παππάς και ο Κρέτσος τους έκλεισαν 4 μερες σε ένα γραφειακι να τρώνε σάντουιτς για να ικανοποιήσουν το πάθος τους για την εξουσία. Αυτα πληρώνει σημερα ο Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς εξυπηρετείτε εσείς. Αυτούς που πιστευουν οτι μπορούν να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις. Αλλα αυτην εδω την παράταξη να ξέρουν οτι δεν μπορούν να την ορίζουν. Και για λίγο θα κρατάει η εξουσία τους να καθοριζουν τις κυβερνήσεις.

Πράβαση καθήκοντος λέτε για το Νίκο Παππά οτι έβαλε τους νταβατζήδες να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν το δημόσιο. Στήστε τα αυτα τα Ειδικά Δικαστήρια είναι τιμή μας. Γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πιο έντιμη κυβέρνηση που πέρασε και ανάποδα να μας γυρίσετε ένα ευρώ από την τσέπη μας δεν θα πέσει. Τα δικά μας στελέχη δεν στήνουν οφ σορ και τα δικά μας στελέχη δεν αγνοούν τι έχουν … στο Πόθεν Εσχες τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ