Τρομερές καταγγελίες της πρώην συζύγου του μαστροπού αστυνομικού της Ηλιούπολης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρευνα για το “κολαστήριο” της Ηλιούπολης ζητά η σύντροφος του αστυνομικούΖήτησε την επιμέλεια της 9χρονης κόρης της – Τον καταγγέλλει για εκβιασμό και τρομοκρατία

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της 19χρονης στο “κολαστήριο” όπου την κρατούσε όμηρο ο αστυνομικός στην Ηλιούπολη.

Η σύντροφος του επίορκου αστυνομικού που έχει προφυλακιστεί, ζητά να γίνει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες συμβίωσης της 9χρονης κόρης της στο ίδιο σπίτι όπου κρατούνταν όμηρος η 19χρονη.

Μέσω της δικηγόρου της, Ελισάβετ Τσέρτου, θέτει ερωτήματα για το που βρισκόταν το παιδί όλο αυτό το διάστημα που κρατούνταν η 19χρονη στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

Ας σημειωθεί πως σύμφωνα με τις καταθέσεις της παθούσας, γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

Καταγγέλλει δε ότι η γυναίκα εξαναγκάστηκε να δώσει την επιμέλεια της κόρης της στον αστυνομικό υπό το καθεστώς απειλών και τρόμου.

Η κυρία Τσέρτου περιγράφει:

«Στην «σκοτεινή» υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου.

Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του.

Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της”.

Η μητέρα της εννιάχρονης έχει ήδη ζητήσει την επιμέλεια της κόρης της με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Η συνήγορος της αναφέρει σχετικά:

“Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την «κόλαση» στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ